Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Дорогі друзі!

31 грудня 2010 - 14:59

Від щирого серця вітаю вас з Новим роком!

Ми прожили непростий, але багатий на події та досягнення рік. Він подарував нам радість зустрічей та відкриттів, нових вражень та перемог!

Ми гідно провели вибори Президента України і виборчу кампанію в місцеві ради. В результаті - отримали якісно нову владу. Українці підтримали Партію регіонів - партію, яка взяла на себе відповідальність за майбутнє всієї країни.

Сьогодні команда Президента України приступила до системних змін. Дано старт реформам, які піднімуть нашу державу і добробут жителів на якісно новий рівень.

Завдяки політичній стабільності нашу країну знову сприймають як надійного партнера. І ми активно працюємо з інвесторами, готовими вкладати кошти у розвиток Запорізького регіону, створювати нові робочі місця.

 

Запорізький край - регіон майбутнього

Підбиваючи підсумки 2010 року, можу з упевненістю сказати – Запорізькій області є чим пишатися.

Ми значно поліпшили економічні показники і піднялися в рейтингу регіонів України з останнього місця. Сьогодні ми посідаємо 11-ту позицію,  залишивши позаду 16 областей. Це наша спільна перемога!

Тепер ставимо нові цілі. Нами визначені пріоритети діяльності обласної влади на найближчі п’ять  років, і разом з вами ми їх втілюватимемо.

Назву декілька основних напрямків: екологічна безпека регіону, залучення іноземних інвестицій в економіку області, розвиток інфраструктури територій, патріотичне виховання молоді, турбота про дітей, ветеранів, пенсіонерів, людей з особливими потребами.

Розуміємо, що на нас чекає складна, копітка робота, результати якої відчуємо не одразу. Але я переконаний, що ми виведемо Запорізьку область на лідируючі позиції серед регіонів України за всіма показниками.

 

Щастя, любові і достатку в Новому році

Дорогі земляки! Новий рік - це найулюбленіше сімейне свято. І сьогодні ми бажаємо щастя нашим дітям, здоров'я батькам та близьким. Хай вони знають, що ми їх дуже любимо.

Озирніться навколо, подаруйте свою увагу і душевне тепло людям, яким його так не вистачає. Простягніть руку допомоги тим, кому вона потрібна. Добро завжди повернеться сторицею.

Я знаю - коли за святковим новорічним столом збираються друзі і близькі, виникає позитивна енергія, яка приносить щастя і благополуччя.

Хай радість Нового року зігріє нас своїм теплом! Хай панують у сім'ях мир, злагода і любов. Хай ваша душа завжди буде відкрита для добра!

 

Будьте щасливі! З Новим роком!

 

 

З повагою

голова Запорізької облдержадміністрації

Борис Петров

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області

Державні нагороди сім’ям полеглих воїнів вручив голова Запорізької обласної державної адміністрації Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області