Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Борис Петров: «Чим краще працюватиме облдержадміністрація – тим кращим буде ставлення населення до влади»

31 січня 2011 - 14:33

В обласній державній адміністрації розпочали роботу з покращення якості в системі управління та взаємовідносин між виконавчою владою та громадянами. Основні етапи та терміни  виконання роботи були озвучені під час наради з питання впровадження міжнародних стандартів у систему управління менеджменту якості облдержадміністрації.

Про необхідність підтвердити існуючий сертифікат якості та привести у відповідність до високих європейських норм роботу ОДА  голова обласної державної адміністрації Борис Петров наголошував неодноразово. Адже чим краще працюватиме облдержадміністрація, тим кращим буде ставлення населення до виконавчої влади, - підкреслює голова ОДА.

- Ми прагнемо створити систему, яка буде працювати відповідно до норм ISO 9001, тобто, високих загальноєвропейських стандартів. Маємо уникнути дублювання роботи, відсутності зайнятості або навпаки перевантаження протягом робочого дня. Не буду приховувати, може так статися, що в обласній державній адміністрації виявляться зайві люди. Але ті, хто розуміє важливість вдосконалення роботи, досягнення високих стандартів, професійності  – тим з нами по дорозі. Адже отримання сертифікату відповідного рівня не є метою цієї роботи. Якість, відкритість для громади – передусім, - резюмує Борис Петров.

Завершити сертифікацію в обласній державній адміністрації  планують в три етапи, за два роки. За цей час будуть проведені навчальні курси з підвищення кваліфікації, стандартизація документообігу тощо. На заключному етапі відпрацьована в установі система буде введена на всіх рівнях виконавчої влади, а також запроваджено спільну для всіх структурних підрозділів  комп’ютерну мережу . До комісії, яка контролює  цю роботу, увійшли всі заступники голови обласної державної адміністрації. Очолив її Борис Петров особисто.

 

Оксана Горобцова, управління у справах преси та інформації

 

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 792-го дня війни

Запорізька область отримає пів мільярда гривень на ремонт та будівництво шкільних укриттів, – міністр освіти та науки Оксен Лісовий

Транспортну компанію, яка працює без дозвільних документів, виявив територіальний відділ «Укртрансбезеки»

Відстрочка для звільнених строковиків та бронювання працівників: представники ТЦК про зміни в законодавстві

«Запорізькі їжаки» мчать до перемоги

Навчання в змішаному форматі: діти радіють зустрічі з однокласниками та вчителями

У Запоріжжі колишні військовослужбовці та їх сім'ї зможуть пройти реабілітацію

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 256 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 791-го дня війни

Про пенсії ветеранів-чорнобильців говорили під час круглого столу

Світло культури в темряві війни: у Запоріжжі відбувся фестиваль фільмів національно-культурних товариств