Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Виконавча влада винесла на розгляд громади пріоритети своєї роботи

18 лютого 2011 - 15:40

Розпочали роботу громадські слухання з пріоритетних напрямків роботи Запорізької обласної державної адміністрації, на які зібралися представники громадських організацій з усієї області, депутати, широкий загал. На розгляд громадськості винесли 9 пріоритетних напрямків у роботі, яким обласна виконавча влада планує приділити посилену увагу. Після узгодження обраних пріоритетів з громадою їх затвердять у вигляді програми і винесуть на розгляд обласної ради. Кожен з обраних напрямків має чітку ціль, інструменти її досягнення та виконавця. Все це дозволить посилити контроль за виконанням поставлених обласною владою задач з боку громади.

У своєму вступному слові голова облдержадміністрації Борис Петров наголосив, що пріоритетні напрямки роботи не виключають ані реалізацію стратегії розвитку регіону, ані існуючих соціально-економічних програм. Вони лише дозволяють з-поміж низки загальних завдань, над виконанням яких працює облдержадміністрація, виділити ті, на які слід звернути посилену увагу в першу чергу. І в цьому питанні обласна виконавча влада сподівається отримати підтримку жителів регіону.

– Не треба плутати пріоритети роботи з усіма іншими задачами, які лежать на плечах органу виконавчої влади, - підкреслив голова ОДА. - Їх дуже багато, але ми спробували виділити ті, на які спрямуємо посилену увагу. Разом з тим, під час роботи над пріоритетами ми спиралися на основні проблеми соціально-економічного характеру в регіоні. А саме: екологію, покращення інвестиційного клімату, розвитку історично – культурної спадщини області тощо. Для нас дуже важливо знати думку громади з цього приводу, бути впевненими у тому, що прийняли правильне рішення. Прагнемо працювати відкрито та прозоро на користь жителів Запорізького регіону, - підсумував Борис Петров.

У регламенті громадських слухань – виступи начальників управлінь ОДА з презентацією визначених пріоритетів, коментарі з боку громади та відповіді на запитання, які голова області запропонував учасникам слухань надсилати до президії. Крім того, учасникам громадських слухань роздано анкети, в яких присутні занотують свої думки з приводу озвучених пріоритетів.

 

Оксана Горобцова, управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області

Державні нагороди сім’ям полеглих воїнів вручив голова Запорізької обласної державної адміністрації Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області