Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

З першого квітня в області розпочинається місячник з благоустрою території

31 березня 2011 - 09:07

В обласній державній адміністрації відбулася нарада з питань організації проведення місячника з благоустрою території, який проходитиме в регіоні з першого квітня по перше травня. Участь у нараді взяли представники облдержадміністрації, міської ради, національного заповідника «Хортиця», Запорізької дирекції залізничних перевезень Придніпровської залізниці, КП «Універс».

- Наше завдання на сьогодні - узгодити дії, спрямовані на благоустрій територій всіх залучених до цієї справи сторін – обласної та міської влади, громадських організацій та активістів закладів, підприємств та установ, які планують долучитись до суботників, - окреслив завдання начальник управління ЖКГ облдержадміністрації Дмитро Свіркін.

Протягом квітня, крім поточної роботи, яку проводять спеціальні комунальні установи, в області проведуть чотири суботники, до яких будуть залучені небайдужі представники громадськості. Особливим стане 16 квітня, коли відзначатимуть День довкілля. Крім того, у цей день в області пройде всеукраїнська акція «Зробимо Україну чистою» зі збору та сортуванню сміття.

На нараду запросили координатора акції у Запорізькій області Наталію Васильєву. З пропозицією від обласної державної адміністрації до неї звернувся начальник управління житлово-комунального господарства.

- У цей день ми працюватимемо на одну мету – впорядкування території області та очищення від сміття. Ви збираєте активістів, які бажають допомогти у цій роботі. Тож доцільно поєднати наші зусилля у цій справі, узгодити місця, хто, де і коли  працюватиме, - запропонував Д. Свіркін.

Для того, щоб якісно організувати проведення суботників, посадовець запропонував надати до облдержадміністрації пропозиції щодо кількості учасників суботників та орієнтовні графіки прибирання територій.

- Ми узагальнимо та узгодимо між собою цю інформацію, щоб не було накладок. Тоді трабе зібратись ще раз, щоб уточнити останні деталі, - підбив риску начальник управління ЖКГ ОДА.

 

Вікторія Гаврилюк, управління у справах преси та інформації

Читайте також

У Запоріжжі колишні військовослужбовці та їх сім'ї зможуть пройти реабілітацію

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 256 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 791-го дня війни

Світло культури в темряві війни: у Запоріжжі відбувся фестиваль фільмів національно-культурних товариств

США схвалили пакет військової допомоги: Україна отримає нове озброєння та посилить свою обороноздатність

Як в Запоріжжі оформити догляд за людиною похилого віку чи з інвалідністю?

Компас вкаже напрямок: в Запоріжжі школярі навчаються спортивного орієнтування

Освітній сервіс єДокумент в «Дії»: запитання та відповіді

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 428 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 790-го дня війни