Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Анонси

Борис Петров: «Країна потребує об’єднання всіх політичних та громадських сил»

31 березня 2011 - 11:49

Голова облдержадміністрації Борис Петров

Про це голова облдержадміністрації заявив під час VI сесії обласної ради. На переконання керівника області, сьогодні ми переживаємо доволі тяжкий рік. Хоча позитивна динаміка є,  але це тільки початок  економічного зростання країни та регіону.

На початку сесії до голови ОДА звернувся депутат обласної ради, голова фракції КПУ в облраді Віктор Холодний з приводу участі у коаліційній більшості. 

- Якщо у політичної сили, будь-якої, є конструктивні пропозиції щодо покращення життя в регіоні, я готовий до співпраці. Сьогодні необхідні титанічні зусилля, щоб не тільки зберегти динаміку економічного росту, але й щоб це реально працювало на добробут та статки жителів регіону. Я ще раз повторюю,  запропонуйте конструктив, реальні речі, і я точно буду працювати над реалізацією цих пропозицій разом з вами, - звернувся до депутатів обласної ради Борис Петров.

 Сьогодні проходить  шоста сесія обласної ради шостого скликання. На її засідання винесено біля 30 питань, які мають розглянути депутати. Зокрема: програму розробки та впровадження системи управління якістю в органах виконавчої влади Запорізької області на 2011-2013 роки, програму розвитку дорожнього господарства Запорізької області на 2011 рік, про завдання Запорізької обласної ради, органів місцевого самоврядування Запорізької області щодо наповнення доходної частини місцевих бюджетів та ефективного використання бюджетних коштів на 2011  рік та інші.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Фортифікації на Запорізькому напрямку будуються в три зміни: Іван Федоров в етері телемарафону «Єдині новини»

СБУ встановила особи ще 7 колаборантів з окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

386 ударів по 9 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни