Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

На сесії облради затверджено програму щодо покращення якості роботи ОДА

31 березня 2011 - 12:53

На сесії облради затверджено програму щодо покращення якості роботи ОДА

На засіданні VI сесії обласної ради підтримано програму з розробки та впровадження системи управління якістю в органах виконавчої влади Запорізької області на 2011-2013 роки.  Проект програми  депутатам облради представив заступник голови обласної державної адміністрації Петро Гончарук. Програма передбачає підвищення кваліфікації держслужбовців, а головне, підвищення якості послуг, які надає обласна державна адміністрація населенню.

- Впроваджуючи систему якості, ми піднімаємо роботу на вищий рівень, підвищуємо відкритість органів державної влади, - зазначив Петро Гончарук. – Будь-яку програму можуть реалізувати лише підготовлені фахівці. Тому ми передбачаємо спеціальне  додаткове навчання кадрів. За цією програмою навчання пройдуть близько 30 відсотків держслужбовців. Головна мета цього проекту, звичайно – покращення роботи ОДА, що мають відчути жителі регіону. Наразі 70 відсотків послуг установи несистематизовані. Це суттєво впливає на якість роботи.

Від депутатів облради пролунала пропозиція залучати до процесу підвищення якості роботи ОДА та навчання працівників науковців, викладацький склад вищих навчальних закладів області.

- Ми відкриті для пропозицій, - підтримав Петро Гончарук. - Якщо науковці готові підтримати наші ініціативи, ми й поготів налаштовані на співробітництво.  Скажімо, на першому етапі викладачі можуть ділитися своїми знаннями,  на другому, який заплановано на 2012 рік  – виступати в якості  експертів, - резюмував  посадовець. 

Нагадаємо, що  підвищення якості надання послуг та підтвердження сертифікації обласної державної адміністрації  визначено  одним із пріоритетних напрямків роботи на поточний рік. На проведених з цього приводу громадських слуханнях цю ініціативу підтримала громада області.

 

 

Оксана Горобцова, управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 784-го дня війни

Продовжуємо підтримку наших оборонців – захисникам передали необхідну техніку

Отримав важке поранення, але планує повернутися на передову – історія військовослужбовця Сергія Лаврика

60 років вірності українському кіно: кінотеатр ім. Довженка відзначив ювілей

Німеччина стоїть на боці України, на боці Запоріжжя і Запорізької області, – Надзвичайний та Повноважний Посол ФРН Мартін Єґер

Надзвичайний та Повноважний посол Німеччини в Україні Мартін Єґер відвідав Запоріжжя – обговорили подальшу співпрацю

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 216 разів били по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 783-го дня війни

8 років на сторожі безпеки: Патрульна поліція Запорізької області відзначає річницю

Ситуація складна, але контрольована: про енергозабезпечення Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області