Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Завершення першої черги реконструкції дитячої лікарні - пріоритетне завдання виконавчої влади

30 червня 2011 - 16:13

Завершення першої черги реконструкції дитячої лікарні -  пріоритетне завдання виконавчої влади

На нараді з питань проведення першої черги реконструкції обласної клінічної дитячої лікарні, яке за дорученням голови облдержадміністрації Бориса Петрова провів його заступник Микола Ярмощук, учасники заходу обговорили низку проблем, зосередивши увагу, в першу чергу, на забезпеченні належного фінансування даного об’єкту.

 У нараді взяли участь керівники структурних підрозділів ОДА, представники депутатського корпусу обласної ради, проектних організацій та підрядників.

Посадовці побували у дитячій лікарні, де особисто ознайомилися із ходом робіт з  реконструкції. Вони відмітили, що  через  довготривалу відсутність капітальних ремонтів у приміщенні лікарні (за час її існування тут  їх не проводили жодного разу) нині довелося  взятися за повну її реконструкцію -   оновити як балки перекриття, так і капітальні стіни, що суттєво ускладнило ситуацію. Наразі, чимала частка робіт вже виконана. Тож Микола Ярмощук обговорив з фахівцями проблеми підведення комунікацій – електро- та водопостачання, каналізаційного відведення, тепло забезпечення, тощо.

- Очільник   регіону Борис Федорович Петров особисто  опікується  проблемами обласної дитячої лікарні, оскільки йдеться про найдорожче, що маємо – здоров’я наших дітей, майбутнє запорізького краю,- підбив риску посадовець.- Тож він орієнтує свою команду: завершення першої черги реконструкції дитячої лікарні -  пріоритетне завдання виконавчої влади. Озброївшись такою настановою, докладемо всіх зусиль, щоб  всі роботи ту були виконані вчасно, у повному обсязі з найвищою якістю.

 

Управління у справах преси та інформації 

Читайте також