Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Регіональна рада підприємців опрацьовує пропозиції до законопроекту

30 вересня 2011 - 14:50

Регіональна рада підприємців опрацьовує пропозиції до законопроекту

В обласній державній адміністрації відбулося засідання правління Запорізької регіональної ради підприємців.

Як повідомила голова Запорізької регіональної ради підприємців Ірина Лєх, у ході засідання було обговорено проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо забезпечення погашення заборгованості з виплати заробітної плати суб’єктам підприємницької діяльності, стосовно яких порушено провадження у справі про банкрутство)». Цей законопроект стосується посилення гарантій виплати заборгованої заробітної плати працівникам підприємств, яке перебуває у процесі банкрутства, підвищення відповідальності арбітражних керуючих тощо. 

В цілому, учасники заходу підтримали законопроект, однак, на їх переконання, у документі  мають бути враховані певні позиції, що потребує більш ретельного опрацювання. Тому за підсумками обговорення вирішено розглянути цей проект більш широким колом - на засіданні регіональної ради підприємців, яке заплановано на кінець жовтня – початок листопада.

Крім того, на наступному засіданні буде розглянуто питання підготовки до обласного з’їзду підприємців, організаційні питання роботи регіональної ради.

 

Вікторія Гаврилюк, управління у справах преси та інформації 

Читайте також