Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Олександр Пеклушенко привітав ветеранів облдержадміністрації з Новим роком

30 грудня 2011 - 12:02

Олександр Пеклушенко привітав ветеранів облдержадміністрації з Новим роком

Голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко запросив в ОДА колишніх співробітників виконавчої влади, які вже багато років тому вийшли на пенсію. За увесь час це перша зустріч у стінах структури, тому вона була особливо приємною та довгоочікуваною.

- Дуже важливо, щоб наша команда, яка працювала у цих стінах раніше, відчувала себе єдиним цілим. Я хочу, щоб ви знали, що ми дуже серйозно ставимося до вашої думки, і ви до сих пір знаходитесь у резерві: ми чекаємо на ваші підказки та поради. Хочу побажати вам міцного здоров’я, щоб ми мали можливість ще не раз проводити такі зустрічі.  Переконаний, що немає нічого випадкового, і вважаю, що Бог надав мені таку місію – піклуватися про вас – людей, які все це створили. Звісно, багато що зберегти не вдалося, було втрачено достатньо напрацювань, але я переконаний, що ми зможемо це відновити, - зазначив Олександр Пеклушенко.

Під час зустрічі Олександр Пеклушенко разом з заступником голови – керівником апарату ОДА Юрієм Пелихом та ветеранами згадували минуле, бо їм всім довелося попрацювати в одній команді. Наприклад, Віктор Рибалко працював керівником апарату облдержадміністрації, коли Юрій Пелих тільки починав свою роботу на державній службі, а зараз обіймає таку саму посаду.

- Я вже 17 років на пенсії і дуже радий, що вперше за цей час нас зібрали в рідних стінах. У цю будівлю ми переїхали ще у 1977 році, і я це пам’ятаю так добре, наче все було вчора. Дуже приємно походити по будинку, подивитися, як все змінилося за ці часи, зайти у кабінет, в якому я пропрацював багато років. До речі, він знаходиться навпроти кабінету нинішнього керівника апарату Юрія Пелиха, якого я пам’ятаю ще зовсім юним. Я переконаний, що він мій гідний наступник, і в такого дисциплінованого, відповідального та головне – людяного керівника обов’язково все вийде, - зазначив Віктор Рибалко.

Також він сказав, що дуже сподівається, що завдяки приходу нової команди Запорізький край зможе не втратити своє обличчя,  побажав владі успіхів, оновлення нашого регіону, і щоб люди згадували сьогоднішню владу тільки хорошими словами.

Віктор Рибалко також став учителем для ще одного ветерана ОДА - Валентини Зеленської, яка пропрацювала в цих стінах 21 рік, і вийшла на пенсію у 1999 році, коли була на посаді головного спеціаліста організаційного відділу апарату облдержадміністрації.

- Віктор Андрійович – це мій учитель, людина, яка навчила мене всьому, що я вмію. Минуло вже 12 років, як я на пенсії, а сьогодні здалося, що два тижні. Знаєте, а я й досі, як у ті часи, хвилююся з приводу всіх успіхів та невдач обласної влади, бо знаю, що у цих стінах вирішуються найважливіші питання, і люди працюють заради народу та держави. Тож усім нинішнім працівникам облдержадміністрації  від чистого серця бажаю щастя, кохання, миру та чудового настрою. І щоб Україна процвітала з кожним роком та піклувалась про людей!

Наприкінці зустрічі Олександр Пеклушенко привітав ветеранів з Новим роком та пообіцяв завжди їх підтримувати, надавати всю інформацію про роботу ОДА, радитися з ними, а головне – піклуватися та не забувати.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також