Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Процеси реформування підсилять ефект роботи влади по реалізації пріоритетів

31 січня 2012 - 17:00

В обласній державній адміністрації відбулося засідання Комітету економічних реформ у Запорізькій області, яке за дорученням голови ОДА Олександра Пеклушенка провів його перший заступник Віктор Ємельяненко.

Основне питання, яке винесено на порядок денний – першочергові завдання на 2012 рік щодо реалізації Програми економічних реформ на 2011 – 2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава».

Відкриваючи засідання, перший заступник голови облдержадміністрації Віктор Ємельяненко запропонував присутнім відповісти на запитання:  наскільки ефективно реалізуються реформи в регіоні.

- Головний критерій ефективності впровадження реформи – це підвищення добробуту пересічного громадянина. Тож робота влади, зокрема і нашого Комітету, має бути спрямована на виконання поставлених завдань, - зазначив посадовець. Облдержадміністрація спільно з обласною радою вже визначила пріоритети роботи у 2012 році. Разом з тим, Віктор Ємельяненко зауважив, що процеси реформування мають максимально підсилити ефект роботи влади по реалізації пріоритетних напрямках.

Враховуючи це, у подальшій роботі регіональний Комітет економічних реформ спиратиметься на Національний план дій з впровадження економічних реформ у 2012 році. По кожному напрямку роботи в області також буде сформовано відповідний план дієвих заходів. При цьому заступник голови облдержадміністрації наголосив, що відповідальність за їх реалізацію буде покладена безпосередньо на кожного керівника робочих груп регіонального Комітету.

Серед основних завдань, на яких мають зосередитись члени робочих груп, – пропозиції щодо ефективного впровадження якісних реформ, які стосуються умов ведення бізнесу, залучення інвестицій, підвищення стандартів життя, роботи управлінської системи.

- Нас чекає велика та відповідальна робота, оцінку якій надасть не тільки керівництво держави, але й, у першу чергу, жителі Запорізького краю, - резюмував Віктор Ємельяненко.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 791-го дня війни

Світло культури в темряві війни: у Запоріжжі відбувся фестиваль фільмів національно-культурних товариств

США схвалили пакет військової допомоги: Україна отримає нове озброєння та посилить свою обороноздатність

Як в Запоріжжі оформити догляд за людиною похилого віку чи з інвалідністю?

Компас вкаже напрямок: в Запоріжжі школярі навчаються спортивного орієнтування

Освітній сервіс єДокумент в «Дії»: запитання та відповіді

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 428 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 790-го дня війни

Розбір завалів і демонтаж на ДніпроГЕС досі тривають, – Іван Федоров

Європейський тиждень вакцинації: лікарі нагадують про важливість щеплень

Робота для людей з інвалідністю: держава компенсує витрати на створення інклюзивних робочих місць