Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізькі та польські бізнесмени обговорили можливості співпраці

28 квітня 2012 - 14:51

Заступник голови обласної державної адміністрації Петро Гончарук провів засідання «круглого столу», присвяченого розвитку міжнародного бізнесу. У заході взяли участь представники обласної влади, запорізькі підприємці, а також делегація з Польщі.

До складу польської делегації увійшли фінансовий радник консалтингової компанії «Егида» Ігор Ярема, керівник відділу інвестицій інвестиційної компанії «Укрінвест» Адам Кардаш, керівник і засновник компанії «Стальплас» Мирослав Павельски та голова правління компанії «Інтерфор А.О.» Чеслав Ободзински.

Відкриваючи засідання «круглого столу», Петро Гончарук зазначив, що для Запорізького краю, як і для України в цілому, дуже важлива співпраця з Польщею.

- Ми дуже раді бачити наших польських колег на запорізькій землі і щиро сподіваємося, що в подальшому  будемо плідно співпрацювати. Україна та Польща завжди були близькими партнерами, але «Євро-2012», яке наближається з кожним днем, об’єднує нас ще більше. Впевнений, що ви сьогодні побачите для себе цікаві проекти та знайдете надійних, серйозних партнерів на довгі роки, - зазначив Петро Гончарук.

Ініціатор цієї зустрічі за «круглим столом» директор приватного підприємства «Віконт» Віктор Худяков повідомив, що Запоріжжя має великі плани щодо залучення польських інвесторів.

- Ми активно займаємось розвитком співпраці з іноземними інвесторами, і разом з польською стороною маємо намір створити міжнародну асоціацію малого та середнього бізнесу, головний офіс якої буде розташований в Польщі, а філіали – в інших країнах Європи, - зазначив Віктор Худяков.

Польські бізнесмени подякували запоріжцям за організацію «круглого столу» та висловили  сподівання на плідну співпрацю.

- Нам дуже приємно, що цей захід проходить на такому високому рівні. Ми приїхали до Запоріжжя з торговою місією, і наш візит проходить під патронатом Генерального консульства України в Гданську, - повідомив Ігор Ярема, а також зачитав присутнім вітальну адресу від Генерального консула України в Гданську Мирона Янкова.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Молодіжний центр “People.UA” відкрився у Запорізькій області

Запорізька область буде забезпечена хлібом: в регіоні триває посівна

«Хто подає, той виграє»: завершується відбірковий етап з волейболу серед дівчат

Професійні психологи навчали молодь Запоріжжя дбати про ментальне здоров’я

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 235 разів били по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 784-го дня війни

Продовжуємо підтримку наших оборонців – захисникам передали необхідну техніку

Отримав важке поранення, але планує повернутися на передову – історія військовослужбовця Сергія Лаврика

60 років вірності українському кіно: кінотеатр ім. Довженка відзначив ювілей

Німеччина стоїть на боці України, на боці Запоріжжя і Запорізької області, – Надзвичайний та Повноважний Посол ФРН Мартін Єґер

Надзвичайний та Повноважний посол Німеччини в Україні Мартін Єґер відвідав Запоріжжя – обговорили подальшу співпрацю