Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізьку футбольну громадськість найбільше цікавить справедливе суддівство та розвиток юнацького футболу

31 липня 2012 - 17:13

Запорізьку футбольну громадськість найбільше цікавить справедливе суддівство та розвиток юнацького футболу

В облдержадміністрації відбулася зустріч кандидата на посаду президента Федерації футболу України Анатолія Конькова з футбольною громадськістю області, в якій також взяв участь заступник голови облдержадміністрації Андрій Гамов.

Анатолій Коньков – володар Суперкубка УЄФА 1975 року та Кубка СРСР 1978 року, бронзовий призер Олімпійських ігор 1976 року, чотирикратний чемпіон СРСР. Його ім’я дев’ять разів потрапляло до числа 33 кращих футболістів СРСР, з них чотири рази він посідав перше місце, тричі –  друге та двічі – третє.

За словами голови обласної організації Федерації футболу України Віктора Межейка, запорізький осередок висловив Анатолію Конькову однозначну підтримку, бо це людина, яка знає про футбол все: і як гравець, і як тренер, і як топ-менеджер.  Саме тому його кандидатура якнайкраще підходить для цієї посади.

У ході зустрічі Анатолій Коньков ознайомив присутніх зі своєю програмою, обговорив з ними найактуальніші питання  розвитку футболу в Україні та безпосередньо в Запорізькій області.

Звертаючись до Анатолія Конькова, Андрій Гамов зазначив, що запоріжців особливо цікавить питання справедливого суддівства.

- Цього року всі запоріжці відчули на собі, що футбол – це більше, ніж просто спорт. Ім’я судді Шевцова, який мало не «поховав» запорізький «Металург» для Прем’єр-ліги, у нас встигло стати прозивним. Можливо, це й негативний приклад, але саме в цей момент, коли наша команда опинилась під загрозою, запоріжці об’єднались у меті відстояти право «Металурга» виступати в Прем’єр-лізі. Ми дуже сподіваємося, що новий очільник Федерації футболу України буде особливо вибагливим до суддів, і такі моменти більше не повторюватимуться, - підкреслив Андрій Гамов.

Крім питання суддівства чільну увага учасники зустрічі приділили вихованню юних футболістів у дитячо-юнацьких спортивних школах та стимулюванню молодих талантів не переходити до більш успішних клубів, а залишатися грати за ті команди, які їх виховали.

За словами Анатолія Конькова, він зараз об’їжджає всі регіони України, і його мета – не тільки ознайомити футбольну громадськість зі своєю програмою, а й визначити найпроблемніші моменти на кожній території, щоб вже зараз відшукувати можливості покращення ситуації.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 790-го дня війни

Розбір завалів і демонтаж на ДніпроГЕС досі тривають, – Іван Федоров

Європейський тиждень вакцинації: лікарі нагадують про важливість щеплень

Робота для людей з інвалідністю: держава компенсує витрати на створення інклюзивних робочих місць

Уряд України надає грантову підтримку для розвитку агросектору

Запальний черліденг: запорізькі дівчата відточують свою майстерність

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 514 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 789-го дня війни

«До нас приїжджають діти з сусідньої області, адже в нас є укриття, а значить – можливість навчатися офлайн», – директорка однієї зі шкіл Запорізького району

Понад 10500 ноутбуків отримали школярі Запорізької області від ЮНІСЕФ

Понад 200 коптерів та іншої техніки передали військовим на Запорізькому напрямку