Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запоріжжя готується вітати лауреатів національної премії «Телетріумф», церемонія вручення якої відбудеться 25 червня в обласному музично-драматичному театрі імені Магара

21 червня 2005 - 10:04

Вп’яте Національна рада України з питань телебачення та радіомовлення проводить конкурс серед виробників телепродукції. Але вперше церемонія вручення нагород пройде не в столиці, а у Запоріжжі. Як відзначив голова облдержадміністрації Юрій Артеменко на прес-конференції для місцевих засобів масової інформації, запрошуючи поважних гостей до нашого краю, ми переслідували одну мету: довести всій країні, що Запоріжжя – не лише місто металургів, а й людей високої культури та духовності. «Телетріумф» відбудеться за підтримки комбінату «Запоріжсталь».

За словами заступника голови Нацради Ігоря Куруса цього року в конкурсі відмовились брати участь провідні всеукраїнські телеканали, мотивуючи, що їм немає чого вибрати з творчого доробку минулого року. Тому серед 251 претендента  майже всі представляють регіональні електронні засоби масової інформації. Їхні роботи представлені в 21 номінації. Будуть серед них і дві спеціальні премії. Одна – за краще висвітлення теми 60-річчя Великої Перемоги, інша – за особистий внесок в розвиток телебачення та радіомовлення. На жаль, жодна із запорізьких телекомпаній не потрапила до списку переможців.

На церемонію вручення до Запоріжжя приїде багато відомих людей телебізнесу. Проходитиме вона у вигляді великого концертного шоу, в якому візьмуть участь крім артистів з Києва, чимало запорізьких митців.

І ще одна відмінність запорізького варіанту «Телетріумфу». Квитки на нього всі бажаючі можуть придбати в касах театру. В Києві, як правило, вручення проходило за спеціальними запрошеннями.

Церемонія вручення премії «Телетріумф» буде наступного тижня показана на телеканалі «УТ-1».

 

Прес-служба облдержадміністрації

Читайте також

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області

Державні нагороди сім’ям полеглих воїнів вручив голова Запорізької обласної державної адміністрації Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Учениці гімназії №93 готові до великої волейбольної битви «Пліч-о-пліч»

386 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 762-го дня війни

Обласна влада опрацьовує оптимальний механізм проїзду між правим і лівим берегами Запоріжжя