Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

На варті незалежності – 21 рік

30 листопада 2012 - 11:58

На варті незалежності – 21 рік

Україна за кілька днів відзначатиме 21-у річницю своїх Збройних Сил. З цієї нагоди в Запорізькому обласному військовому комісаріаті відбувся День інформування "21 рік Збройним Силам України: історія, здобутки, перспективи".

У заході взяли участь представники місцевих органів влади, громадських організацій, ветерани війни та військової служби, особовий склад військкоматів та  військовослужбовці місцевого гарнізону.

Заступник військового комісара з виховної роботи обласного військового комісаріату  Михайло Логвінов нагадав, що 6 грудня 1991 року Верховна Рада України прийняла Закон України "Про Збройні Сили України". Цей день став офіційним святом – Днем Збройних Сил України. За 21 рік, незважаючи на  негаразди та випробування, українське військо стало основним гарантом незалежності й територіальної цілісності нашої держави.

Начальник відділу взаємодії з правоохоронними органами, оборонної  роботи та з питань запобігання та протидії корупції облдержадміністрації Валентин Дмитренко привітав військовослужбовців з професійним святом і вручив кращим з них від імені голови облдержадміністрації Почесні грамоти, Подяки, відзнаки за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди 21-ї річниці Збройних Сил України.

У свою чергу військовий комісар  Давид Моін  висловив вдячність ветеранам війни та військової служби, керівникам обласної  влади, представникам  громадськості за турботу та підтримку  військовослужбовців Запорізького гарнізону, значний внесок у військово-патріотичне виховання нинішнього  покоління захисників Вітчизни, підвищення престижу військової служби та  Збройних Сил України.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 784-го дня війни

Продовжуємо підтримку наших оборонців – захисникам передали необхідну техніку

Отримав важке поранення, але планує повернутися на передову – історія військовослужбовця Сергія Лаврика

60 років вірності українському кіно: кінотеатр ім. Довженка відзначив ювілей

Німеччина стоїть на боці України, на боці Запоріжжя і Запорізької області, – Надзвичайний та Повноважний Посол ФРН Мартін Єґер

Надзвичайний та Повноважний посол Німеччини в Україні Мартін Єґер відвідав Запоріжжя – обговорили подальшу співпрацю

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 216 разів били по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 783-го дня війни

8 років на сторожі безпеки: Патрульна поліція Запорізької області відзначає річницю

Ситуація складна, але контрольована: про енергозабезпечення Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області