Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Новітні технології забезпечать ефективний та оперативний зв’язок між усіма ланками регіональної влади

23 січня 2013 - 13:15

Голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко розглядає варіанти забезпечення ефективного зв’язку з територіями з використанням новітніх технологій. Сьогодні в облдержадміністрації відбулася презентація системи, яка дозволяє організувати відео-конференції на високому технічному рівні за участю представників усіх територій області.

Розробники обладнання та програмного забезпечення продемонстрували усі можливості системи організації відео-конференцій, яка дозволяє не лише залучати велику кількість учасників, але й використовувати для обговорення електронні документи, світлини, таблиці.

За словами авторів проекту, проведення відео-конференцій  дозволить налагодити ефективний та оперативний зв’язок між обласною та районними ланками влади в режимі реального часу. Відтак це дозволить зекономити не лише час, а й додаткові ресурси, необхідні на поїздки на наради, семінари, відрядження, консультації. Серед переваг  відео-конференцій – пришвидшення прийняття рішень влади, зокрема у надзвичайних ситуаціях, які потребують максимально оперативного реагування та координації між великою кількістю служб та відомств.

Як наголосив голова облдержадміністрації, в 2013 році увага обласної влади буде сконцентрована на територіях, тому залучення технологій відео зв’язку з районами сприятиме забезпеченню більшої керованості в регіоні.

Олександр Пеклушенко уважно ознайомився з пропозиціями щодо організації відео-конференцій та запропонував авторам проекту підготувати комерційну пропозицію з урахуванням усіх потреб облдержадміністрації.

- Проект з організації відео-конференцій ми обов’язково реалізуємо. Головний чинник, який ми беремо до уваги, – це оптимальне співвідношення ціни та якості, адже сьогодні ми рахуємо кожну бюджетну копійку.  Надавайте свої пропозиції, наші експерти їх оцінять саме з цієї позиції, і лише тоді ми приймемо остаточне рішення, - наголосив голова облдержадміністрації.

 

 

Управління у справах преси та інформації  

Читайте також

«Прозорість та підзвітність»: проаналізовано тендери на понад 230 млн грн

Молодіжний центр “People.UA” відкрився у Запорізькій області

Запорізька область буде забезпечена хлібом: в регіоні триває посівна

«Хто подає, той виграє»: завершується відбірковий етап з волейболу серед дівчат

Професійні психологи навчали молодь Запоріжжя дбати про ментальне здоров’я

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 235 разів били по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 784-го дня війни

Продовжуємо підтримку наших оборонців – захисникам передали необхідну техніку

Отримав важке поранення, але планує повернутися на передову – історія військовослужбовця Сергія Лаврика

60 років вірності українському кіно: кінотеатр ім. Довженка відзначив ювілей

Німеччина стоїть на боці України, на боці Запоріжжя і Запорізької області, – Надзвичайний та Повноважний Посол ФРН Мартін Єґер