Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Вільні залишки обласного бюджету розподілено на першочергові потреби

15 лютого 2013 - 09:59

Вільні залишки обласного бюджету розподілено на першочергові потреби

На засіданні 24-ї позачергової сесії обласної ради шостого скликання депутатами затверджено зміни до обласного бюджету на 2013 рік. Переважно  зміни торкнулися розподілу вільного залишку коштів загального фонду обласного бюджету, що склався станом на 01.01.2013 у сумі 97,9 млн. грн., з яких 31,1 – кошти загального фонду, а 66,7 – спеціального.

 З особливостями перерозподілу коштів учасників заходу ознайомив директор Департаменту фінансів обласної державної адміністрації Сергій Медвідь. Так, за словами посадовця, в першу чергу залишки коштів будуть спрямовані на погашення кредиторської заборгованості та фінансових зобов’язань бюджетних установ, які утворилися на початок поточного року, загалом 38,7 млн. грн.

 На реалізацію заходів поточного року планується спрямувати 59,1 млн. грн.

Зокрема, вільний залишок коштів загального фонду обласного бюджету та бюджету розвитку буде спрямований на  реалізацію таких пріоритетних заходів: охорона здоров’я, збереження життя людей і захист населення від надзвичайних ситуацій (19,9 млн. грн.), на соціальний захист населення та підтримку малозабезпечених громадян додаткове фінансування складе 2 млн. грн. Понад 3 млн. грн. буде виділено на забезпечення населення питною водою та стабілізацію фінансово-економічного стану КП „Облводоканал”.

Залишки спеціального фонду та інших видів надходжень (фонду охорони навколишнього природного середовища; коштів, що надходять у порядку відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва; обласного дорожнього фонду; повернення кредитів, наданих індивідуальним сільським забудовникам та ін.) також будуть спрямовані за профільним призначенням на задоволення першочергових потреб - погашення кредиторських заборгованостей, проведення робіт, пов’язаних з будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг, заходи обласної цільової програми „Сільське подвір’я” тощо.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області

Державні нагороди сім’ям полеглих воїнів вручив голова Запорізької обласної державної адміністрації Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Учениці гімназії №93 готові до великої волейбольної битви «Пліч-о-пліч»