Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Особисте спілкування з жителями регіону – невід’ємна частина роботи обласної влади

28 лютого 2013 - 10:36

Особисте спілкування з жителями регіону – невід’ємна частина роботи обласної влади

Перший заступник голови обласної державної адміністрації Віктор Ємельяненко здійснив робочу поїздку до Пологівського району, де провів особистий прийом громадян та зустрівся з керівництвом райдержадміністрації, районної ради та місцевої влади м.Пологи.

Під час особистого прийому громадян до Віктора Ємельяненка звернулася багатодітна мати з с.Чапаєвка Галина Гунченко. Донька жінки потратила в ДТП і отримала серйозні травми, в результаті чого протягом місяця проходила лікування в обласній клінічній лікарні. Наразі постраждала вже вдома, але через матеріальні труднощі родини Галина Гунченко попросила надати її доньці матеріальну допомогу на лікування. Постраждалій було запропоновано продовжити курс лікування в обласній лікарні, але вона відмовилась, її буде забезпечено необхідними ліками.

Також до посадовця звернулась донька інваліда І групи, дитини війни, ветерана праці Миколи Берези  Людмила Стародуб. Вона попросила прискорити процедуру отримання стаціонарного підйомника для інваліда, без якого він не може навіть самостійно піднятися з ліжка. Віктор Ємельяненко доручив директору Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Ігорю Мещану  зв’язатися з виробником даного обладнання ТОВ «Норма-Трейд» (м.Полтава) та прискорити процедуру отримання обладнання. Інші звернення жителів району стосувались надання допомоги на отримання безоплатного лікування та сприяння обласної влади у вирішенні земельних питань.

Також Віктор Ємельяненко зустрівся з керівництвом району та м.Пологи і обговорив проблемні питання території.

- Під час зустрічі з керівництвом району порушувалась проблема теплозабезпечення двох навчальних закладів, а саме – вирішення питання з котельнею, яка опалюватиме  заклади освіти. Також ми обговорили ситуацію з водовідведенням населених пунктів району. Треба виділити необхідні кошти на ремонт об’єктів водозабезпечення з державної субвенції, виділеної Запорізькій області. Ще одне важливе питання – це дороги: їх стан дуже поганий не тільки на під’їздах до району, а й у самому районному центрі. Можливості проведення ямкового ремонту доріг ми розглянемо зі Службою автомобільних доріг у Запорізькій області, - повідомив Віктор Ємельяненко.

Підбиваючи підсумки результатів поїздки, посадовець зазначив, що на території сформована потужна команда, яка не тільки активно лобіює інтереси району на обласному рівні, а й належним чином відпрацьовує кожну отриману копійку.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 786-го дня війни

Участь Володимира Зеленського в зустрічі міністрів оборони в межах засідання Ради Україна – НАТО

Обласна влада не залишає людей наодинці з бідою: як допомагають переселенцям та постраждалим внаслідок війни

«Показник значно кращий, порівняно з минулим роком»: представник ТЦК та соціальної підтримки про приписну кампанію 2024 року

Іван Федоров – про фортифікації та укриття

Товариство Червоного Хреста України відзначило 106 років із дня заснування

СБУ повідомила про підозру ще 12 колаборантам, які працюють в окупаційному «мвс рф» на Запоріжжі

Іван Федоров зустрівся з представниками Всесвітньої організації охорони здоров’я – обговорили медичні потреби регіону

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 442 рази били по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 785-го дня війни

«Прозорість та підзвітність»: проаналізовано тендери на понад 230 млн грн