Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Олександр Пеклушенко: «Організація святкового концерту стала екзаменом для влади, який ми витримали гідно»

30 квітня 2013 - 12:49

Під час апаратної наради

28 травня в Запоріжжі за підтримки телеканалу «Інтер» та під егідою Федерації роботодавців України відбулося свято «Весна на Зарічній вулиці». Організаційні підсумки проведення концерту сьогодні підбили на апаратній нараді в облдержадміністрації.

Як повідомив заступник голови облдержадміністрації Юрій Пелих, орієнтовна кількість глядачів  склала 40 тисяч запоріжців та гостей міста. Охорону порядку під час проведення заходу забезпечували 1100 службовців особового складу УМВС України в Запорізькій області. За даними правоохоронців випадків порушення громадського порядку під час концерту не  зафіксовано.

Біля концертного майданчика було розташовано штабний пункт обласного управління ДСНС, який забезпечував управління та зв’язок з усіма необхідними службами. Для проведення заходу було залучено 13 одиниць спецтехніки та 91 рятувальник.

У вечір проведення концерту на каскаді фонтанів «Райдуга» працювало 10 медичних постів, а також чергували чотири машини швидкої допомоги для надання екстреної медичної допомоги.

Для допомоги у розміщенні гостей свята та глядачів було залучено 320 волонтерів.

Як підкреслив голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко, позитивну роль у тому, що свято пройшло на високому рівні та без надзвичайних ситуацій, відіграло рішення про заборону торгівлі під час заходу алкогольними напоями.

Очільник регіону подякував усім службам, задіяним в організації свята «Весна на Зарічній вулиці» за злагоджені та чіткі дії.

- Я щасливий та гордий, що маю можливість працювати з такими людьми,  дякую кожному, хто взяв участь у проведенні  такого грандіозного заходу. Організація святкового концерту стала  екзаменом для влади, який ми витримали гідно, - наголосив Олександр Пеклушенко.

Представників влади міста, організаторів концерту привітали квітами. Голова облдержадміністрації також запропонував запровадити спеціальну пам’ятну медаль, якою будуть нагороджені задіяні в реалізації проекту люди. Всі служби, які працювали над створенням свята «Весна на Зарічній вулиці», Олександр Пеклушенко пообіцяв відвідати особисто та нагородити їх працівників  цінними подарунками та грамотами облдержадміністрації.

- Це дуже масштабний захід, головною метою якого було піднесення авторитету робітничих професій. Для нас факт проведення такого свята  саме в Запорізькому краї символізує головне:  Запоріжжя є лідером соціально-економічного розвитку країни, - наголосив Олександр Пеклушенко.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також