Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Проблемні питання реалізації цільових екологічних інвестицій будуть порушені в органах центральної влади

30 травня 2013 - 17:01

Заступник голови обласної державної адміністрації Петро Гончарук провів селекторну нараду з керівниками територій з питань реалізації цільових екологічних інвестицій.

Учасники наради проаналізували стан реалізації 23 проектів, які були затверджені  в 2012 році. Так, нині здано чотири об’єкти, згідно планів – графіків робота на інших має завершитись до кінця літа.

Як запевнив представник генпідрядної організації – заступник начальника дільниці ТОВ «Інтертехенерго» Валерій Чепінога, в першу чергу будуть здані дошкільні та дитячі заклади,  щоб вони встигли підготуватися до початку нового навчального року.

Позитивні зрушення відзначено в проведенні ремонту Запорізької міської багатопрофільної дитячої лікарні № 5. Нагадаємо, ходом ремонтних робіт на цьому об’єкті опікується особисто голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко. Нині в лікарню завезено близько 500 нових вікон, починається їх монтування.

Щодо 49 проектів теплової санації, реалізація яких мала розпочатися на початку поточного року, поінформували представники територій. Нині роботи ведуться тільки на об’єктах у  м. Енергодар, м. Бердянськ, м. Токмак, а також у Василівському, Веселівському, Михайлівському, Приазовському та Приморському районах.

При цьому вони висловили ряд зауважень до якості роботи підрядних організацій.

- Підкреслюю, керівники міст та районів мають тримати на особистому контролі якість виконання ремонтних робіт на об’єктах. Якщо є непорозуміння з підрядними організаціями, питання щодо якості та обсягів виконаних робіт, не зволікайте, відразу звертайтеся до нас, а ми в свою чергу знайдемо важелі впливу на несумлінних виконавців робіт, - наголосив заступник голови ОДА Петро Гончарук.

У зв’язку з цим директор департаменту промисловості та розвитку інфраструктури ОДА Євген Семечаєвський отримав завдання – узагальнити та опрацювати озвучені зауваження, на їх основі підготувати та направити листа до Державного агентства екологічних інвестицій з пропозиціями щодо врегулювання проблемних питань.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області

Державні нагороди сім’ям полеглих воїнів вручив голова Запорізької обласної державної адміністрації Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області