Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізькі підприємства налагоджують коопераційні зв’язки

30 вересня 2013 - 15:21

В облдержадміністрації відбулося засідання обласної комісії з вивчення можливостей встановлення потенційних коопераційних зв’язків між підприємствами області, зокрема з ВАТ «Запоріжсталь», яке провів директор Департаменту промисловості та розвитку інфраструктури ОДА Євген Семечаєвський.

- Голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко поставив завдання – в умовах спаду економіки розвивати внутрішньообласну кооперацію. Така схема роботи допоможе  запорізьким підприємствам  підтримати одне одного, сприятиме налагодженню ділових контактів, поширенню інформації про нові технології, товари та послуги. Сьогодні обговоримо певні результати  проведеної роботи, - звернувся до учасників заходу Євген Семечаєвський.

Так, спеціалісти Департаменту сформували перелік місцевих підприємств, які зацікавлені в співробітництві з промисловим гігантом ВАТ «Запоріжсталь». Наразі представники металургійного комбінату опрацювали цей список і уклали ряд договорів та налагодили співпрацю з рядом підприємств. Зокрема, з ВП «Атоменергомаш» ДП «НАЕК Енергоатом», ПАТ «Запоріжсклофлюс», ПАТ «Дніпроспецсталь», ПАТ «Бердянський завод підйомно-транспортного обладнання», ДП «Кремнійполімер». Буде продовжена співпраця з такими підприємствами як ПАТ «Запорізький автомобілебудівний завод», ДП «Підприємство Оріхівської виправної колонії», ПАТ «Бердянськсільмаш», АТ «Мотор Січ», ПАТ «Запорізький електроапаратний завод», ПАТ «Запоріжвогнетрив», КП «НПК «Іскра», ПАТ «Запоріжкран», ТОВ «Оріхівсільмаш»,  ДП «Гуляйпільський машинобудівний завод» АТ «Мотор Січ» та ПАТ «Прогрес» м. Токмак. Крім того, ряд організацій внесено до списку потенційних постачальників.

Директор зі збуту ВАТ «Запоріжсталь» Володимир Коломієць ознайомив присутніх з умовами постачання  продукції споживачам згідно політики продажів «Метінвест Холдинг».

Наступний етап роботи обласної комісії – налагодження коопераційних зв’язків між місцевими виробниками та заводом «Мотор Січ».

У рамках цієї роботи всіх учасників заходу запросили на Запорізький міжрегіональний коопераційний форум «Субконтрактинг та аутсорсинг», який проходитиме з 10 по 13 жовтня у виставковому центрі «Козак палац».

 

Довідково: продукція ВАТ «Запоріжсталь»  експортується у 54 країни світу. За підсумками 8 місяців 2013 року поставки продукції на внутрішній ринок склали 26 %, до Російської Федерації – 13 %, до країн СНД – 2 % (без РФ), до країн дальнього зарубіжжя – 59 %.



Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Міжнародні партнери допоможуть Запоріжжю з облаштуванням укриттів та підземних шкіл

В регіоні допомагають людям подолати наслідки насильства

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 291 раз ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 786-го дня війни

Участь Володимира Зеленського в зустрічі міністрів оборони в межах засідання Ради Україна – НАТО

Обласна влада не залишає людей наодинці з бідою: як допомагають переселенцям та постраждалим внаслідок війни

«Показник значно кращий, порівняно з минулим роком»: представник ТЦК та соціальної підтримки про приписну кампанію 2024 року

Іван Федоров – про фортифікації та укриття

Товариство Червоного Хреста України відзначило 106 років із дня заснування

СБУ повідомила про підозру ще 12 колаборантам, які працюють в окупаційному «мвс рф» на Запоріжжі

Іван Федоров зустрівся з представниками Всесвітньої організації охорони здоров’я – обговорили медичні потреби регіону