Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

В обласному академічному музично-драматичному театрі імені В.Г. Магара - новий керівник

27 грудня 2013 - 14:26

Голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко напередодні Нового року зустрівся з колективом обласного академічного музично-драматичного театру ім. В.Г. Магара. Крім привітань зі святами, очільник регіону повідомив про кадрові зміни в керівництві комунального закладу. Посаду директора залишає Валентин Слонов - заслужений діяч мистецтв України, який протягом останніх 20 років був керівником театру. Олександр Пеклушенко впевнений, що саме видатна особистість Валентина Слонова зробила запорізький театр однією із найяскравіших візитівок регіону. За свій внесок він нагороджений обласною владою медаллю «За розвиток Запорізького краю».

- Абсолютно впевнений, що в цьому велика заслуга справжнього патріота, людини, яка зробила цей театр - Валентина Слонова . Сьогодні ми вручаємо Валентину Івановичу заслужену нагороду і говоримо, що він вписав золотими літерами своє життя в історію Запорізького краю. У мене є велика повага до цієї видатної людині, - наголосив Олександр Пеклушенко

В якості нового керівника колективу обласного театру ім. В.Г. Магара був представлений Володимир Панькін, який раніше обіймав посаду генерального директора обласної філармонії. Голова облдержадміністрації поставив перед ним завдання - зберегти всі досягнення театру і зробити його найкращим у країні.

- Володимир Миколайович, кажу в присутності всього колективу:  вам нічого не треба ламати. Вам нічого не треба перебудовувати. Ваше завдання - зрозуміти філософію і традиції цього колективу. У вас є дуже хороший досвід господарника. Я підкріплю це найсерйознішими фінансовими інструментами. Ви повинні обов'язково спиратися на все те, що становить дух цього храму мистецтва. Ваше головне завдання - зберегти найкраще і примножити його. Впевнений, що наш театр сьогодні є кращим в Україні, а з урахуванням тих планів, які у нас є, він стане кращим з кращих, - заявив Олександр Пеклушенко.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

«Запорізькі їжаки» мчать до перемоги

Навчання в змішаному форматі: діти радіють зустрічі з однокласниками та вчителями

У Запоріжжі колишні військовослужбовці та їх сім'ї зможуть пройти реабілітацію

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 256 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 791-го дня війни

Світло культури в темряві війни: у Запоріжжі відбувся фестиваль фільмів національно-культурних товариств

США схвалили пакет військової допомоги: Україна отримає нове озброєння та посилить свою обороноздатність

Як в Запоріжжі оформити догляд за людиною похилого віку чи з інвалідністю?

Компас вкаже напрямок: в Запоріжжі школярі навчаються спортивного орієнтування

Освітній сервіс єДокумент в «Дії»: запитання та відповіді

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області