Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Розпорядженням голови обласної державної адміністрації Євгена Червоненка від 07.03.2006 на посаду начальника управління охорони здоров’я облдержадміністрації за погодженням Міністерства охорони здоров’я України призначено Віктора Скрипаченка.

9 березня 2006 - 16:25

Розпорядженням голови обласної державної адміністрації Євгена Червоненка від 07.03.2006 на посаду начальника управління охорони здоров'я облдержадміністрації за погодженням Міністерства охорони здоров'я України призначено Віктора Скрипаченка.

Скрипаченко Віктор Васильович народився 1 жовтня 1950 року в с.Преображенка Меживського району Дніпропетровської області. В 1973 році закінчив Запорізький медичний інститут. Трудову діяльність почав 01.06.1972 на посаді головного лікаря Оріхівського штабу будівельних студентських загонів Запорізької області. В 1973-74 роках проходив службу в лавах Радянської армії. З 27.10.76 по 08.09.2005 працював в управлінні охорони здоров'я облдержадміністрації спочатку на посаді начальника відділу кадрів, а з жовтня 1982 року - заступника начальника облздороввідділу облвиконкому, згодом управління охорони здоров'я облдержадміністрації. За весь період роботи докладав зусиль щодо поліпшення кадрового забезпечення системи охорони здоров'я області та підвищення професіоналізму керівних і медичних кадрів лікувально-профілактичних закладів області, покращення матеріально-технічної бази установ. Був головою комісії управління по акредитації лікувально-профілактичних закладів області. На період відсутності начальника управління виконував його обов'язки. Вживав заходів щодо вдосконалення співпраці управління з іншими структурними підрозділами облдержадміністрації, органами місцевого самоврядування, а також з об'єднаннями громадян. Має вищу кваліфікаційну категорію по організації та управлінню в системі охорони здоров'я.

З 08.09.2005 року переведений на посаду головного лікаря обласного центру здоров'я. За короткий термін роботи, враховуючи високі організаторські та лідерські якості, покращив показники роботи та матеріально-технічну базу закладу.


Прес-служба облдержадміністрації

Читайте також

СБУ встановила особи ще 7 колаборантів з окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

386 ударів по 9 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою