Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

День довкілля: впорядкуємо Запорізький край разом!

25 березня 2014 - 10:05

Традиційно навесні в області проводяться суботники, на яких запоріжці разом із посадовцями, представниками бізнесу,  провідних промислових підприємств та громадських організацій регіону впорядковують свій край. Цього року «День довкілля» запланований на 12 квітня. Заступник голови обласної державної адміністрації Петро Гончарук провів нараду, на якій були обговорені організаційні питання проведення суботника.

Учасники наради - керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, районних адміністрацій Запорізької міської ради по Орджонікідзевському, Жовтневому та Комунарському районах, Департаменту житлово-комунального господарства та Управління з питань екологічної безпеки Запорізької міської ради, а також КП «ЕЛУАШ» та ТОВ «Ремондіс-Запоріжжя» - визначалися з основними завданнями.

За підсумками обговорення питання керівникам районних адміністрацій Запоріжжя та структурним підрозділам виконавчого комітету Запорізької міської ради Петро Гончарук запропонував підготувати пропозиції щодо місць проведення суботників.

Також представник обласної виконавчої влади запрошує представників громадськості долучитися до обговорення та внести свої пропозиції. Наступна нарада відбудеться 28 березня об 11.00 у 300 залі облдержадміністрації. Довідкову інформацію можна отримати за телефоном: 239-03-21.

Крім того у «День довкілля», 12 квітня, проходитиме IV Всеукраїнська акція «Зробимо Україну чистою!», яка є частиною всесвітнього руху «Let's do it world!», який виник у 2008 році в Естонії. Щоб долучитись до цієї акції, необхідно зареєструватись за лінком http://letsdoit.org.ua/clean/form/, обрати місце прибирання території та прийти в призначений час.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

8 років на сторожі безпеки: Патрульна поліція Запорізької області відзначає річницю

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Іван Федоров про ліквідацію наслідків негоди

Маленькі переселенці з Бердянщини провели незабутній відпочинок на Західній Україні

Запоріжжя долучається до загальнонаціонального проєкту з підтримки сімейного патронату

СБУ викрила прихильника рашизму, який агітував за відновлення урср

Впродовж доби окупанти 310 разів били по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 782-го дня війни

Ветерани та члени їх сімей можуть отримати 400 тисяч гривень на відкриття бізнесу

Як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії

За матеріалами СБУ заочну підозру отримала колаборантка, яка «здавала» загарбникам українців-противників окупації на Запоріжжі

Офісні приміщення у Запоріжжі на приватизаційному аукціоні. Електронні торги – 25 квітня 2024 року