Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Зінаїда Бойко: «Наше завдання – забезпечити кожному жителю області можливість взяти участь у виборах Президента України»

30 квітня 2014 - 13:16

Заступник голови-керівник апарату обласної державної адміністрації (стажування) Зінаїда Бойко зустрілася з офіційним спостерігачем від Сполучених Штатів Америки Шейном Вільямом Портлоу та обговорила з ним  стан підготовки регіону до виборів Президента України.

Як повідомила Зінаїда Бойко, органи виконавчої влади відповідають за два напрямки в підготовці до виборів Президента України:  матеріально-технічне забезпечення виборчого процесу та складання списків виборців.

- На території області сформовані та працюють дев’ять окружних виборчих комісій територіальних округів №75-83, з них чотири знаходяться в м.Запоріжжя. Вони забезпечені приміщеннями та всім необхідним для роботи. Станом на сьогодні, 30 квітня, забезпечено всі умови для початку роботи 1124 дільничних виборчих комісій, - повідомила Зінаїда Бойко.

За словами посадовця, наразі всі дільничні виборчі комісії забезпечені всім необхідним відповідно до чинного законодавства: приміщеннями, транспортом, комп’ютерною технікою, засобами зв’язку, меблями, інвентарем. Матеріально-технічне забезпечення виборчих дільниць знаходиться під постійним контролем органів виконавчої влади.

- Попередні списки виборців буде сформовано та передано до дільничних виборчих комісій до 8 травня поточного року включно. Завдання влади – забезпечити кожному жителю області можливість взяти участь у президентських виборах, - підкреслила Зінаїда Бойко.

Облдержадміністрація готова забезпечити всі необхідні умови для роботи на території області офіційних спостерігачів від іноземних держав та міжнародних організацій.

Пан Шейн Вільям Портлоу високо оцінив стан підготовки Запорізької області до виборчого процесу та висловив переконання, що вибори Президента України пройдуть належним чином на території всієї країни та, зокрема, Запорізької області.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та французьким містом Нант

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області

Державні нагороди сім’ям полеглих воїнів вручив голова Запорізької обласної державної адміністрації Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Учениці гімназії №93 готові до великої волейбольної битви «Пліч-о-пліч»

386 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 762-го дня війни

Обласна влада опрацьовує оптимальний механізм проїзду між правим і лівим берегами Запоріжжя

Нагороди нацгвардійцям вручив Іван Федоров