Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Незабаром сезон літнього оздоровлення дітей

10 травня 2006 - 16:08

В Запоріжжі відкрився семінар організаторів літнього оздоровлення дітей та підлітків Запорізького і Дніпропетровського обласних об'єднань профспілок, який проходитиме з 10 по 12 травня. В роботі семінару візьмуть участь керівники дитячих оздоровчих закладів, вихователі, вожаті, власники дитячих таборів, голови первинних профспілкових організацій – всі ті, хто безпосередньо працює з дітьми та опікується проблемами їх оздоровлення. Програмою семінару передбачається висвітлення питань, пов'язаних з діяльністю дитячих оздоровчих закладів, компетентними спеціалістами нашої та Дніпропетровської областей.

У відкритті семінару взяв участь заступник голови облдержадміністрації Микола Фролов. Звертаючись до присутніх, Микола Олександрович наголосив, що завданням обласної виконавчої влади є об'єднання зусиль всіх структур, які мають відношення до літнього оздоровлення дітей, для максимально ефективної організації відпочинку підростаючого покоління. Микола Фролов повідомив, що розпорядженням голови облдержадміністрації від 7 квітня 2006 року затверджено концептуальні завдання у питанні оздоровлення дітей, які будуть реалізовані в цьому році. За його словами, у 2006 році збільшено в 2 рази фінансування оздоровлення дітей. Управління молоді та спорту облдержадміністрації опікуватиметься максимальним охопленням літнім відпочинком дітей за ці кошти, враховано побажання громадських організацій (чорнобильців, афганців тощо) щодо збільшення кількості дітей пільгових категорій, які поїдуть до оздоровчих закладів цим літом.

Микола Фролов привітав представників сусідньої Дніпропетровщини, які візьмуть участь в семінарі та, звертаючись до свого колеги – заступника голови Дніпропетровської облдержадміністрації Віктора Сергєєва, підкреслив, що дві дружні області разом зможуть набагато ефективніше вирішувати проблеми в цьому напрямку.

 

Прес-служба облдержадміністрації

Читайте також

386 ударів по 9 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області

Державні нагороди сім’ям полеглих воїнів вручив голова Запорізької обласної державної адміністрації Іван Федоров