Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізькі команди позмагалися за звання найвеселіших та найкмітливіших

27 червня 2014 - 11:16

Запорізькі команди позмагалися за звання найвеселіших та найкмітливіших

Напередодні Дня молоді та Дня Конституції України за підтримки управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації,  обласного центру патріотичного виховання молоді, а також ВАТ «Запоріжсталь» у будинку культури Металургів відбувся відкритий літній кубок «Клуб веселих та кмітливих».

Своє почуття гумору продемонстрували представники 11 команд. З початком гри їх привітав заступник голови облдержадміністрації Петро Гончарук.

- Надзвичайно приємно знаходитися в залі разом з такими енергійними, веселими та розумними людьми. Дивлячись на вас, згадую й свої студентські роки. Це золота пора, яку ви майстерно наповнюєте своїми жартами, заряджаєте всіх чудовим настроєм. Продовжуйте в тому ж дусі та пам’ятайте, що саме від вас залежить наше майбутнє, - зазначив Петро Гончарук.  

Як стверджують організатори заходу, грою залишися задоволені всі. За словами  заступника начальника управління молоді, фізичної культури та спорту ОДА Едуарда Багірова, від гумору «спекотно» було як на сцені, так і в самому залі.

За рішенням журі кубок «Клубу веселих та кмітливих» отримала команда Запорізького національного університету «Надія», друге місце розділили команди «Молодий кінь» (ПАТ «Запоріжтрансформатор») та молодіжна збірна ЗНУ, третю сходинку посіли також дві команди Запорізького національно-технічного університету - «Запорізький вектор» та «Гагарін». Окрему нагороду за кращий жарт завоювала молодіжна збірна національного університету.

Члени журі відзначили сильну гру всіх команд та подякували учасникам за гарний настрій, а глядачі, в свою чергу, винагородили їх бурхливими оплесками.

В рамках заходу подяками облдержадміністрації та грамотами обласної ради нагороджено активних молодіжних лідерів за вагомий внесок у розвиток державної молодіжної політики.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 790-го дня війни

Розбір завалів і демонтаж на ДніпроГЕС досі тривають, – Іван Федоров

Європейський тиждень вакцинації: лікарі нагадують про важливість щеплень

Робота для людей з інвалідністю: держава компенсує витрати на створення інклюзивних робочих місць

Уряд України надає грантову підтримку для розвитку агросектору

Запальний черліденг: запорізькі дівчата відточують свою майстерність

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 514 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 789-го дня війни

«До нас приїжджають діти з сусідньої області, адже в нас є укриття, а значить – можливість навчатися офлайн», – директорка однієї зі шкіл Запорізького району

Понад 10500 ноутбуків отримали школярі Запорізької області від ЮНІСЕФ

Понад 200 коптерів та іншої техніки передали військовим на Запорізькому напрямку