Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Створено тристоронню соціально-економічну раду

30 травня 2006 - 18:02

Голова облдержадміністрації Євген Червоненко взяв участь в установчому засіданні обласної тристоронньої соціально-економічної ради. Відкриваючи захід, він пояснив, що Указом Президента «Про розвиток соціального діалогу в Україні» створена Національна тристороння соціально-економічна рада - консультативно-дорадчий орган при Президентові України і, відповідно, закладений механізм створення соціально-економічних рад на регіональному рівні.

Новий консультативно-дорадчий орган покликаний замінити колишню Національну раду соціального партнерства. Обласна тристороння соціально-економічна рада координуватиме економічні та соціальні процеси та сприятиме поліпшенню якісного рівня соціального діалогу, що в перспективі забезпечить сталий розвиток економіки та соціальної стабільності в регіоні.

Губернатор наголосив, що облдержадміністрація та він особисто не будуть сторонніми спостерігачами у всіх питаннях, що стосуються забезпечення нормальних умов та гідної оплати праці. Особливу увагу голова облдержадміністрації пообіцяв приділяти медичному страхуванню. Впровадження медичного страхування на підприємствах, на його думку, правильний та логічний підхід роботодавців до вирішення питання щодо соціального забезпечення своїх працівників.

Визначивши основні напрямки подальшої роботи ради, Євген Червоненко повідомив присутнім, що має негайно ж відбути у термінове відрядження до столиці. Залишаючи залу засідань, він передав свої повноваження щодо подальшого ведення заходу своєму заступнику Миколі Фролову.

Під головуванням Миколи Фролова члени обласної тристоронньої соціально-економічної ради - представники облдержадміністрації, обласної ради профспілок та обласної федерації роботодавців затвердили положення про раду, обговорили та затвердили регламент її роботи, план діяльності на друге півріччя 2006 року та внесли зміни в угоду про взаємодію згідно зауважень Міністерства праці та соціальної політики України.

 

Прес-служба облдержадміністрації

Читайте також

СБУ встановила особи ще 7 колаборантів з окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

386 ударів по 9 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою