Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Військовослужбовці святкують День незалежності України

21 серпня 2014 - 11:54

Напередодні 23-ї річниці Дня незалежності України в Запорізькому обласному військовому комісаріаті відбувся День інформування: "День незалежності – національне свято української державності" за участю особового складу облвійськкомату, районних військкоматів м. Запоріжжя, представників громадських та релігійних організацій.

У своєму виступі заступник начальника Запорізького гарнізону з виховної роботи полковник Михайло Логвінов зазначив, що 24 серпня для мільйонів українців найбільше свято, що символізує єдність українського народу, спмобутність та самостійність України.

- Збройні Сили України є надійним гарантом зміцнення національної безпеки. Вони надійно захищають національні інтереси держави та українського народу, наші військовослужбовці успішно виконують бойові завдання в зоні проведення антитерористичної операції. За свободу, незалежність та територіальну цілісність України віддали своє життя 25 воїнів-запоріжців, - зазначив полковник.

Офіцер наголосив, що знаменна дата наразі є результатом тисячолітньої боротьби українського народу за право мати свою національну державу. За словами Михайла Логвінова, зберегти незалежність та збудувати міцну державу  - святий обов’язок кожного громадянина.

Під час заходу начальник Запорізького гарнізону, полковник Давид Моін подякував керівникам області та міста, науковцям за розуміння та сприяння у вирішенні проблемних питань життєдіяльності військових частин гарнізону в умовах проведення мобілізаційного розгортання Збройних Сил України та інших військових формувань.

За високий професіоналізм, бездоганне виконання службових обов’язків в умовах проведення заходів щодо часткової мобілізації та з нагоди Дня незалежності України групи військовослужбовцям та службовцям військових комісаріатів Запоріжжя та області, військових частин та установ гарнізону від імені голови обласної державної адміністрації, голови обласної ради та Запорізького міського голови були вручені Почесні грамоти й подяки.

 

Управління у справах преси та інформації 

Читайте також

Впродовж доби окупанти 428 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 790-го дня війни

Розбір завалів і демонтаж на ДніпроГЕС досі тривають, – Іван Федоров

Європейський тиждень вакцинації: лікарі нагадують про важливість щеплень

Робота для людей з інвалідністю: держава компенсує витрати на створення інклюзивних робочих місць

Уряд України надає грантову підтримку для розвитку агросектору

Запальний черліденг: запорізькі дівчата відточують свою майстерність

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 514 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 789-го дня війни

«До нас приїжджають діти з сусідньої області, адже в нас є укриття, а значить – можливість навчатися офлайн», – директорка однієї зі шкіл Запорізького району

Понад 10500 ноутбуків отримали школярі Запорізької області від ЮНІСЕФ