Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Відзнаки та нагороди - кращим автомобілістам та дорожникам

23 жовтня 2014 - 16:15

Урочисті збори з нагоди Дня автомобіліста та дорожника зібрали в обласній державній адміністрації кращих представників цих професій.  З професійним святом водіїв, ремонтників, інженерно-технічних працівників, дорожників привітав перший заступник голови обласної державної адміністрації Григорій Самардак.

Представник обласної виконавчої влади подякував працівникам галузі за сумлінну роботу, громадську позицію у питаннях підтримки Збройних Сил України та вручив Почесні грамоти облдержадміністрації. Також Григорій Самардак вручив нагороди переможцям традиційного турніру з міні-футболу, який проводився серед команд підприємств пасажирських перевізників, служби автомобільних доріг та облдержадміністрації, а також кращим в конкурсі водійської майстерності серед водіїв пасажирського автотранспорту.

Вітаючи з професійним святом автомобілістів та дорожників директор Департаменту промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації Євген Семечаевський висловив окрему подяку шести водіям – Сергію Ларину, Сергію Ільїну, Олександру Галичанському, Дмитру Довбишу, Ігорю Менарокову та Олександру Димчишину.

- У період запеклих боїв ці відважні люди вивезли шість автобусів з дітлахами із табору в Cлав'янську. Перед виїздом із Запоріжжя їм обіцяли мирний коридор та захист. Однак у дорозі водіям прийшлось все робити самостійно - проїжджати блок-пост та небезпечні ділянки дороги. Коли ми їх зустріли, вже тут, з першого автобусу вийшла малеча, найстаршому з яких було шість років, - поділився спогадами Євген Семечаєвський.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять тих водіїв, які загинули у період Другої світової війни та зараз, захищаючи територіальну цілісність України.

До пам’ятника воїнам-автомобілістам направлена делегація для покладання квітів.

 

Довідково: в області зареєстровано півмільйона транспортних засобів. Автобусна маршрутна мережа складається з 246 маршрутів приміського сполучення, 237 маршрутів міжміського внутрішньообласного сполучення, 173 маршрутів міського сполучення, які обслуговують 74 перевізника 2826 транспортними засобами. Мережа автошляхів регіону складає 6989,2 км.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

СБУ повідомила про підозру ще 22 колаборантам, які перейшли до окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі

Голова ЗОДА Іван Федоров презентував проєкти розвитку регіону міжнародним партнерам

Муніципалітет Брюсселю допоможе закладам охорони здоров’я Запоріжжя

Військові медики та громади Запорізької області отримали автівки швидкої допомоги

Іван Федоров зустрівся з представниками Агенцій ООН в Україні

Закордонні партнери допоможуть удосконалити ЦНАПи у громадах регіону

Громада Запорізької області отримала авто та обладнання для надання послуг мешканцям

Представників громад регіону навчають програмам відновлення міст та інфраструктури

Вільні вакансії: Кого шукають запорізькі роботодавці

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

348 ударів по 14-ти населених пунктах завдав ворог впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 754-го дня війни