Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Відзнаки та нагороди - кращим автомобілістам та дорожникам

23 жовтня 2014 - 16:15

Урочисті збори з нагоди Дня автомобіліста та дорожника зібрали в обласній державній адміністрації кращих представників цих професій.  З професійним святом водіїв, ремонтників, інженерно-технічних працівників, дорожників привітав перший заступник голови обласної державної адміністрації Григорій Самардак.

Представник обласної виконавчої влади подякував працівникам галузі за сумлінну роботу, громадську позицію у питаннях підтримки Збройних Сил України та вручив Почесні грамоти облдержадміністрації. Також Григорій Самардак вручив нагороди переможцям традиційного турніру з міні-футболу, який проводився серед команд підприємств пасажирських перевізників, служби автомобільних доріг та облдержадміністрації, а також кращим в конкурсі водійської майстерності серед водіїв пасажирського автотранспорту.

Вітаючи з професійним святом автомобілістів та дорожників директор Департаменту промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації Євген Семечаевський висловив окрему подяку шести водіям – Сергію Ларину, Сергію Ільїну, Олександру Галичанському, Дмитру Довбишу, Ігорю Менарокову та Олександру Димчишину.

- У період запеклих боїв ці відважні люди вивезли шість автобусів з дітлахами із табору в Cлав'янську. Перед виїздом із Запоріжжя їм обіцяли мирний коридор та захист. Однак у дорозі водіям прийшлось все робити самостійно - проїжджати блок-пост та небезпечні ділянки дороги. Коли ми їх зустріли, вже тут, з першого автобусу вийшла малеча, найстаршому з яких було шість років, - поділився спогадами Євген Семечаєвський.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять тих водіїв, які загинули у період Другої світової війни та зараз, захищаючи територіальну цілісність України.

До пам’ятника воїнам-автомобілістам направлена делегація для покладання квітів.

 

Довідково: в області зареєстровано півмільйона транспортних засобів. Автобусна маршрутна мережа складається з 246 маршрутів приміського сполучення, 237 маршрутів міжміського внутрішньообласного сполучення, 173 маршрутів міського сполучення, які обслуговують 74 перевізника 2826 транспортними засобами. Мережа автошляхів регіону складає 6989,2 км.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Впродовж доби окупанти 442 рази били по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 785-го дня війни

«Прозорість та підзвітність»: проаналізовано тендери на понад 230 млн грн

Молодіжний центр “People.UA” відкрився у Запорізькій області

Запорізька область буде забезпечена хлібом: в регіоні триває посівна

«Хто подає, той виграє»: завершується відбірковий етап з волейболу серед дівчат

Професійні психологи навчали молодь Запоріжжя дбати про ментальне здоров’я

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 235 разів били по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 784-го дня війни

Продовжуємо підтримку наших оборонців – захисникам передали необхідну техніку

Отримав важке поранення, але планує повернутися на передову – історія військовослужбовця Сергія Лаврика