Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Переможці першої п’ятиденки жнив отримали приз імені Мартиненка

18 липня 2006 - 16:09

За підсумками першої п'ятиденки, з 10 по 14 липня, найкращу продуктивність праці на збиранні зернових культур виявив колектив збиральної ланки ТОВ «Гайчур» Новомиколаївського району у складі комбайнера Сергія Колесника, помічника комбайнера Миколи Бондаря, водіїв Сергія Сенчуріна та Олександра Морозова. Вони підібрали 177 гектарів озимої пшениці та намолотили 894 тони зерна.

Середина липня у запорізькому регіоні – пора початку жнив. Дбаючи про швидкий та якісний збір врожаю, виконавча влада області заохочує найкращі колективи.

Головне управління агропромислового розвитку облдержадміністрації та профспілка працівників агропромислового комплексу традиційно проводять обласні змагання колективів збиральних ланок на приз імені заслуженого механізатора України І.П. Мартиненка.

Привітали переможців першої п'ятиденки представники виконавчої влади області та обкому профспілок. Начальник головного управління агропромислового комплексу облдержадміністрації Володимир Журавльов вручив колективу перехідний приз та подякував за сумлінну роботу.

- Дуже приємно, - підкреслив Володимир Журавльов, - що сьогодні ми вітаємо представників північного регіону нашого краю, тоді як традиційно перші місця в змаганнях займали колективи з південних районів.

Також начальник головного управління агропромислового розвитку облдержадміністрації відзначив хліборобів всього Новомиколаївського району, який на сьогодні є лідером за показниками врожайності. Новомиколаївці збирають в середньому по 35,4 центнера зернових культур з гектара.

Колектив збиральної ланки привітав також директор ТОВ «Гайчур» Анатолій Головко. Від імені керівництва господарства він вручив хліборобам грошову винагороду.

 

Прес-служба облдержадміністрації

 

Читайте також

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області

Державні нагороди сім’ям полеглих воїнів вручив голова Запорізької обласної державної адміністрації Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Учениці гімназії №93 готові до великої волейбольної битви «Пліч-о-пліч»

386 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 762-го дня війни