Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Громадським організаціям інвалідів підтверджено право на податкові пільги

20 березня 2015 - 11:59

Директор Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Ігор Мещан провів засідання регіональної комісії з питань діяльності підприємств та громадських організацій інвалідів у Запорізькій області, в якій взяли участь представники структурних підрозділів ОДА, головного управління Державної фіскальної служби в Запорізькій області, обласного центру зайнятості, обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів, Державної фінансової інспекції в Запорізькій області, громадськості.

На порядок денний було винесене єдине питання - визначення доцільності надання дозволу на отримання пільг з оподаткування на прибуток та на додану вартість окремим підприємствам громадських організацій інвалідів: «Гудзон» Бердянського міського осередку всеукраїнської молодіжної громадської організації інвалідів з вадами зору «Генерація успішної дії», «АСТРИ» Запорізької міської громадської організації по трудовій реабілітації інвалідів «Спільна справа», «Агропристань» всеукраїнської громадської організації інвалідів «ВЕЛІД» та «Бердянська трикотажна» Бердянської міської громадської організації інвалідів.

Пільги  цим підприємствам надаються щорічно, з початку кожного року треба лише пройти повторну процедуру розгляду запиту громадських організацій інвалідів щодо надання їм дозволу користуватися цими перевагами.

Ігор Мещан поінформував членів комісії про діяльність підприємств та виступив з пропозицією задовольнити запити громадських організацій інвалідів щодо надання їм податкових пільг.

За результатами засідання члени комісії одностайно проголосували за надання підприємствам пільг з оподаткування на прибуток та на додану вартість. Голові облдержадміністрації рекомендовано надати дозвіл на право користування цими пільгами.

 

Управління у справах преси та інформації 

Читайте також

Іван Федоров зустрівся з представниками Всесвітньої організації охорони здоров’я – обговорили медичні потреби регіону

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 442 рази били по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 785-го дня війни

«Прозорість та підзвітність»: проаналізовано тендери на понад 230 млн грн

Молодіжний центр “People.UA” відкрився у Запорізькій області

Запорізька область буде забезпечена хлібом: в регіоні триває посівна

«Хто подає, той виграє»: завершується відбірковий етап з волейболу серед дівчат

Професійні психологи навчали молодь Запоріжжя дбати про ментальне здоров’я

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 235 разів били по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 784-го дня війни