Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Автодорожники зосереджують увагу на ремонтах шляхів на курортних напрямах

27 квітня 2015 - 15:24

На автошляхах області тривають роботи з ліквідації  ямковості у посиленому темпі.

За повідомленням Служби автодоріг у Запорізькій області, протягом тижня, при мінливих погодних умовах, дорожники використовували сприятливі періоди для проведення робіт та ліквідували загалом 13502 кв. м аварійної ямковості. Матеріали для виконання ремонту дорожнього покриття постачали п’ять асфальтобетонних заводів: Матвіївський, Василівський, Мелітопольський, Куйбишевський та Бердянський.

Для виконання робіт з ліквідації ямковості на автодорогах загального користування державного значення: М-18 Харків – Сімферополь – Алушта – Ялта та Р-37 Енергодар – Василівка – Бердянськ Службою автомобільних доріг було залучено три інші підрядні підприємства: ПП «Промтехсервіс», ТОВ «Ремшляхбуд» та  ТОВ "Юк-Інвест", яке роботи з ліквідації ямковості здійснювало струменевим методом ремонту асфальтобетонного покриття за допомогою трьох струменевих машин типу «Совалко».

Роботи з відновлення дорожнього покриття виконували в середньому 32 робочі бригади філій ДП «Запорізький облавтодор» та три бригади інших підрядних підприємств.

Так, протягом тижня дорожники працювали на основних автомобільних дорогах державного значення, а саме на напрямках: М-18, Харків-Сімферополь; М-14, Мелітополь - Новоазовськ; Р-37, Енергодар – Василівка - Бердянськ; Н-08, Запоріжжя-Дніпропетровськ; Т-08-03, Запоріжжя - Маріуполь; Т-04-08, Павлоград – Токмак. Крім того, з наближенням курортного сезону дорожниками області увага приділяється  і ремонту доріг по курортних напрямках, а саме: Якимівка – Кирилівка та Приазов’я – Примпосад.

 Також виконувались першочергові роботи на автодорогах місцевого значення.

Крім того, на автомобільних дорогах загального користування філіями ДП «Запорізький облавтодор» за минулий тиждень було встановлено і замінено сім дорожніх знаків і 22 напрямні стовпчики. Також проводились роботи з прибирання сезонних знаків,  прибирання сміття в автопавільйонах й на майданчиках відпочинку.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області

Державні нагороди сім’ям полеглих воїнів вручив голова Запорізької обласної державної адміністрації Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області