Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Майбутнє промислового потенціалу регіону – за високотехнологічними, екологічно безпечними індустріальним та аграрним комплексами

22 травня 2015 - 13:22

Майбутнє промислового потенціалу регіону – за високотехнологічними, екологічно безпечними індустріальним та аграрним комплексами

У рамках розробки проекту Стратегії регіонального розвитку Запорізької області на період до 2020 року відбулося засідання фокус-групи «Підвищення промислового потенціалу регіону», яке провів директор Департаменту промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації (стажування) Андрій Антонов. У роботі взяли участь представники провідних промислових підприємств області, торгово-промислової палати, громадськості, профспілок.

Першочергово фахівці обговорили та погодили результати аналізу впровадження попередньої Стратегії регіонального розвитку Запорізької області до 2015 року, основні тенденції розвитку промисловості, дослідження оточення та оцінки можливостей, а також доопрацювали SWOT аналіз за напрямом «Підвищення промислового потенціалу регіону».

У ході засідання було доопрацьовано та сформульовано Місію, яка полягає у спрямуванні об’єднаних зусиль влади, бізнесу та громади на збереження та розвиток економічного потенціалу Запорізької області задля поліпшення життя кожної громади регіону.

Стратегічне бачення майбутнього Запорізької області визначено таким чином: «Запорізький край – інвестиційно-привабливий регіон, з високотехнологічними, екологічно безпечними індустріальним та аграрним комплексами, високим освітньо-науковим потенціалом,  широким спектром курортно-туристичних послуг».

На наступному етапі члени фокус-групи зосередяться на підготовці пропозицій до стратегічних напрямів, цілей та завдань Стратегії регіонального розвитку Запорізької області на період до 2020 року за напрямом «Підвищення промислового потенціалу регіону».

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

8 років на сторожі безпеки: Патрульна поліція Запорізької області відзначає річницю

Ситуація складна, але контрольована: про енергозабезпечення Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Іван Федоров про ліквідацію наслідків негоди

Маленькі переселенці з Бердянщини провели незабутній відпочинок на Західній Україні

Запоріжжя долучається до загальнонаціонального проєкту з підтримки сімейного патронату

СБУ викрила прихильника рашизму, який агітував за відновлення урср

Впродовж доби окупанти 310 разів били по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 782-го дня війни

Ветерани та члени їх сімей можуть отримати 400 тисяч гривень на відкриття бізнесу

Як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії

За матеріалами СБУ заочну підозру отримала колаборантка, яка «здавала» загарбникам українців-противників окупації на Запоріжжі