Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

ЖКГ області практично в повному обсязі готове до зими

14 вересня 2006 - 15:55

На нараді були присутні уповноважений представник ДК «Газ України» НАК «Нафтогаз України» Іван Варга, представники структурних підрозділів облдержадміністрацій, керівники районних державних адміністрацій та міських рад, а також керівники та уповноважені представники енергопостачальних організацій області, підприємств комунальної теплоенергетики області.

Засідання відкрив заступник голови облдержадміністрації Геннадій Фукс. Він підкреслив важливість ефективного та своєчасного вирішення ситуації з підготовкою області до зими.

- Завдання виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, комунальних підприємств полягає в тому, щоб вчасно та якісно підготувати житлово-комунальне господарство області до опалювального сезону, - наголосив заступник голови облдержадміністрації. – Виходячи із стислих строків, діяльність відповідних структур у цьому напрямку має бути максимально активізована.

- Ми повинні виключити будь-яку можливість виникнення аварійних ситуацій та зриву теплопостачання жителів області, - зазначив Геннадій Фукс.

Начальник управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства облдержадміністрації Сергій Прудкий доповів про стан підготовки підприємств ЖКГ області до зимового періоду.

За його словами, на 12 вересня відповідні служби підготували до осінньо-зимового періоду 84% будинків. Майже завершена робота в дитячих освітніх закладах: 92% шкіл та 86% дитячих садків зустрінуть зиму з теплими приміщеннями.

Перший заступник генерального директора ДК «Газ України» НАК «Нафтогаз України» Іван Варга ознайомив присутніх з ситуацією на газовому ринку України та проаналізував стан розрахунків Запорізької області за використаний газ.

За результатами наради керівникам підприємств теплових мереж доручено забезпечити погашення поточної заборгованості за спожиті електроенергію та природний газ.

Голови районних державних адміністрацій повинні вирішити ситуацію щодо введення нових тарифів на послуги з теплопостачання. У випадку їх невідповідності фактичним витратам підприємств, необхідно терміново розглянути питання щодо компенсації збитків за рахунок коштів місцевого бюджету.

 

Прес-служба облдержадміністрації

Читайте також

Іван Федоров зустрівся з представниками Всесвітньої організації охорони здоров’я – обговорили медичні потреби регіону

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 442 рази били по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 785-го дня війни

«Прозорість та підзвітність»: проаналізовано тендери на понад 230 млн грн

Молодіжний центр “People.UA” відкрився у Запорізькій області

Запорізька область буде забезпечена хлібом: в регіоні триває посівна

«Хто подає, той виграє»: завершується відбірковий етап з волейболу серед дівчат

Професійні психологи навчали молодь Запоріжжя дбати про ментальне здоров’я

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 235 разів били по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 784-го дня війни