Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Господарі свята - діти

29 травня 2015 - 16:03

Господарі свята - діти

У прийдешні вихідні триватимуть святкові заходи з нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей. За повідомленням Служби у справах дітей обласної державної адміністрації, органами місцевої виконавчої влади та органами місцевого самоврядування підготовлено низку заходів для  маленьких жителів краю.

 Загалом у містах,  районних центрах області, на територіях сільських та селищних рад  відбудеться понад 600 тематичних масових культурно – мистецьких та спортивних заходів. Зокрема, в обласному центрі міське свято  відбудеться 30.05.2015 у Центральному парку культури і відпочинку «Дубовий гай». У Мелітополі міське свято «Сонце в дитячих долонях» відбудеться 01 червня на літній естраді міського парку культури і відпочинку ім. Горького, всього у місті Мелітополі заплановано провести 36 заходів з нагоди Дня захисту дітей. Традиційно у містах Енергодарі та Бердянську пройдуть вітрильні регати з нагоди Дня захисту дітей. У місті Токмаку на площі біля міського Будинку культури   свято «Щасливе дитинство – майбутнє держави» відбудеться 02 червня. 

З метою привернення уваги суспільства до проблем захисту прав дітей, особливо з сімей бійців-учасників АТО,  підтримки, розвитку та виховання почуття патріотизму, духовності, національної свідомості  01 червня у Запоріжжі  на площі Маяковського запланована соціальна акція для дітей «Хай сонцю і квітам усміхаються діти!».

Керівники органів влади привітають учасників акції, вручать подарунки та безкоштовні путівки до оздоровчого табору дітям із сімей бійців – учасників АТО.

У рамках заходу відбудеться святкова концертна програма; дитячі розважальні програми; майстер-класи; конкурс дитячих малюнків на асфальті; ярмарок соціальних послуг для сімей, дітей та молоді; конкурс «Усміхнись, Україно!»; костюмований флеш-моб.

Учасники свята зможуть зможуть скористатися послугами прокату дитячих машинок і триколісних велосипедів; відвідати атракціон Angry Birds Live; ігри на Xbox; зробити  професійні фото сімей з ростовими ляльками та фото в тантамаресках «Здрастуй, літо!». Волонтери організують збір «святкових побажань» дітей  та їх урочистий запуск з повітряними кулями. 

Захід відбудеться 01 червня з  16.00 до 18.00 на пл. Маяковського.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 514 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 789-го дня війни

«До нас приїжджають діти з сусідньої області, адже в нас є укриття, а значить – можливість навчатися офлайн», – директорка однієї зі шкіл Запорізького району

Понад 10500 ноутбуків отримали школярі Запорізької області від ЮНІСЕФ

Понад 200 коптерів та іншої техніки передали військовим на Запорізькому напрямку

«У Збройних силах України повинна бути гендерна рівність», – 29-річна Катерина вирішила приєднатися до захисників

Безпека мешканців, підтримка бізнесу, підвищення якості освіти – Іван Федоров про головні виклики регіону

За матеріалами СБУ засуджено чергових колаборантів, які працюють на окупантів

Усиновлення дитини під час війни: що потрібно знати?

В регіоні допомагають людям подолати наслідки насильства

Міжнародні партнери допоможуть Запоріжжю з облаштуванням укриттів та підземних шкіл