Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Григорій Самардак: «Випускники ліцею «Захисник» - справжня гордість Запорізького краю»

30 травня 2015 - 15:59

Зі святом «Останнього дзвоника» випускників запорізького ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Захисник» привітав голова облдержадміністрації Григорій Самардак. Урочистий захід відбувся на плацу навчального закладу. Гостями свята стали рідні та близькі випускників.

Обласний ліцей-інтернат «Захисник» створено у 2000 року. Хлопці навчаються 10 та 11 класи. Ліцей готує юнаків для подальшого вступу до вищих навчальних закладів Міноборони, Держкомкордону, МВС та військових підрозділів цивільних вищих навчальних закладів, що готують військових фахівців.

Урочисте шикування очолив начальник закладу полковник Микола Стрельников. Благословив випускників протоієрей Іоан.

Під час свята нагородили переможців Всеукраїнських учнівських олімпіадах та МАН 2014-2015 навчального року. Також свої відзнаки отримали переможці конкурсів «Кращий взвод» та «Кращий ліцеїст».

Відбулася церемонія вручення атестатів про повну загальну середню освіту. Григорій Самардак звернувся до випускників с побажаннями успіху та закликав гідно нести звання захисника рідної землі.

- Ви справжня гордість Запорізького краю. Ви вже пройшли дуже важливу школу життя. Адже навчання в ліцеї - це один великий урок мужності тривалістю в два роки. Ви вже знаєте, що таке дисципліна, відповідальність, військова постава. Вже 15 років в запорізькому ліцеї «Захисник» виховують справжніх чоловіків. Низький уклін вашим викладачам. Виховати патріота може тільки справжній патріот. Випускникам бажаю бути гідними нащадками славних козаків та героїв сучасності, які охороняють мир і спокій на нашій землі. Хочу побажати, аби ваша служба була тільки в мирний час. Ви наше найголовніше надбання. Ви наше майбутнє, - наголосив Григорій Самардак.

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

«В кожному населеному пункті має бути острівок соціального оптимізму та стабільності, де буде світло, тепло та можливість спілкуватися», – Іван Федоров про пункти незламності

Міжнародні партнери допоможуть Запоріжжю з облаштуванням укриттів та підземних шкіл

В регіоні допомагають людям подолати наслідки насильства

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 291 раз ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 786-го дня війни

Участь Володимира Зеленського в зустрічі міністрів оборони в межах засідання Ради Україна – НАТО

Обласна влада не залишає людей наодинці з бідою: як допомагають переселенцям та постраждалим внаслідок війни

«Показник значно кращий, порівняно з минулим роком»: представник ТЦК та соціальної підтримки про приписну кампанію 2024 року

Іван Федоров – про фортифікації та укриття

Товариство Червоного Хреста України відзначило 106 років із дня заснування

СБУ повідомила про підозру ще 12 колаборантам, які працюють в окупаційному «мвс рф» на Запоріжжі