Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Негода не завадила молоді відзначити своє свято

30 червня 2015 - 10:57

Запорізька молодь відзначила своє свято Молодіжним літнім фестивалем, який організували Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації спільно з Департаментом освіти і науки, молоді та спорту Запорізької міської ради та обласним центром молоді.

Захід пройшов у два етапи: зранку на центральному міському пляжі зібралися любителі активного відпочинку. Команди студентської та трудової молоді позмагалися з футболу та волейболу, взяли участь у майстер-класах фітнес тренерів та спортивно-танцювального клубу «Рондо», помірялися кмітливістю на спритністю в інтерактивних пляжних конкурсах,  насолодилися граційністю та красою дівчат-учасниць конкурсу «Міс пляж».

Ближче до вечора активна молодь  зібралася біля сцени на каскаді фонтанів «Райдуга», де на неї чекала вечірня музично-розважальна програма.  Учасники заходу також поринули у світ КВК, ближче познайомившись з найкмітливішими та найвинахідливішими студентами із команд «Умка», «Хочу айфон», «Brown Sugar» та молодіжною збірною ЗНТУ. Своїми виступами порадували творчі колективи Skystation, DS та гурту DEFIANT. І  фінальною крапкою заходу стала феєрична дискотека під сети запорізьких діджеїв – Діджея Джонсона та Аури Меліс.

Також на площі працювали розважальні молодіжні майданчики: команда «Street workout kings», аква-футбол, розпис хною та дитячі аніматори.

З нагоди святкування Дня молоді представники молодіжного активу області були нагороджені подяками Міністерства молоді та спорту України, Запорізької облдержадміністрації, грамотами Запорізької обласної ради, Управління молоді, фізичної культури та спорту ЗОДА та Запорізької міської ради.

Начальник Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації Наталія Власова від імені голови облдержадміністрації Григорія Самардака привітала всіх присутніх з Днем молоді.

- Ми щиро вдячні вам за те, що, незважаючи на такі погодні умови, ви все ж таки приєдналися до нашого свята. Це свідчить про те, що запорізька молодь – загартована, активна та небайдужа. Молодість – це неповторна і відповідальна пора.  Від молоді, а саме від цінностей, які вона сповідує, від патріотизму, активної громадянської позиції, рівня освіченості й культури залежить наше сьогодення. Будьте активними, небайдужими, ставте перед собою цілі і досягайте їх, - зазначила посадовець.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 790-го дня війни

Розбір завалів і демонтаж на ДніпроГЕС досі тривають, – Іван Федоров

Європейський тиждень вакцинації: лікарі нагадують про важливість щеплень

Робота для людей з інвалідністю: держава компенсує витрати на створення інклюзивних робочих місць

Уряд України надає грантову підтримку для розвитку агросектору

Запальний черліденг: запорізькі дівчата відточують свою майстерність

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 514 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 789-го дня війни

«До нас приїжджають діти з сусідньої області, адже в нас є укриття, а значить – можливість навчатися офлайн», – директорка однієї зі шкіл Запорізького району

Понад 10500 ноутбуків отримали школярі Запорізької області від ЮНІСЕФ

Понад 200 коптерів та іншої техніки передали військовим на Запорізькому напрямку