Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Голова облдержадміністрації Євген Червоненко зустрівся з керівниками профспілок Запорізької області

27 грудня 2006 - 16:17

Проведення таких зустрічей наприкінці року стає традицією – це час підводити підсумки зробленого, аналізувати, будувати плани на наступний рік.

Голова облдержадміністрації Євген Червоненко у своєму виступі поінформував присутніх про головні досягнення області за 2006 рік та звернув увагу на найважливіші питання запорізького сьогодення, це: медицина, екологія, кадрова політика, інвестиції тощо.

«Задарма лікуватися – лікуватися дарма», - переконаний Євген Червоненко, саме тому необхідно активно впроваджувати страхову медицину, залучати страхові компанії, які здатні забезпечити гідні умови захисту здоров'я та лікування громадян. За індустріальний розвиток область розплачується екологією, а значить – здоров'ям людей. Тому необхідно застосовувати кардинальні, прогресивні заходи: так, продовжуючи втілювати в життя ідею екомоніторингу, Євген Червоненко планує створити Центр ранньої діагностики онкологічних захворювань та серцевої недостатності. «Це буде центр, рівних якому за професійністю обслуговування та якістю передового медичного обладнання не буде в Україні. Ми маємо довести всьому світу, що у високорозвиненому промисловому центрі можуть жити здорові люди, дихати свіжим повітрям і пити чисту воду», - зазначив голова облдержадміністрації.

Передбачаючи виникнення проблеми у найближчому майбутньому, Євген Червоненко торкнувся питання кадрової політики. За твердим переконанням голови облдержадміністрації, для забезпечення всебічного розвитку області необхідно створювати гідні умови навчання, праці, життя та матеріальної мотивації кваліфікованих професіоналів – щоб вони залишалися жити і працювати в рідному краї, а не шукали кращої долі в інших регіонах України, а то й за межами держави.

«Тож спільне завдання обласної влади та профспілок – забезпечити виконання вищезазначених завдань, створити всі умови для процвітання Запорізької області та покращення добробуту її жителів», - впевнений Євген Червоненко.

Голова облдержадміністрації відповів на питання керівників профспілок, вислухав пропозиції щодо подальшої співпраці та привітав усіх з Новорічними святами, побажав здоров'я, щастя та стійкості духу й невичерпної енергії у щоденній важкій, але благородній праці.

 

Прес-служба облдержадміністрації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 790-го дня війни

Розбір завалів і демонтаж на ДніпроГЕС досі тривають, – Іван Федоров

Європейський тиждень вакцинації: лікарі нагадують про важливість щеплень

Робота для людей з інвалідністю: держава компенсує витрати на створення інклюзивних робочих місць

Уряд України надає грантову підтримку для розвитку агросектору

Запальний черліденг: запорізькі дівчата відточують свою майстерність

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 514 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 789-го дня війни

«До нас приїжджають діти з сусідньої області, адже в нас є укриття, а значить – можливість навчатися офлайн», – директорка однієї зі шкіл Запорізького району

Понад 10500 ноутбуків отримали школярі Запорізької області від ЮНІСЕФ

Понад 200 коптерів та іншої техніки передали військовим на Запорізькому напрямку