Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Відкрито новий авіа напрям: рейси зі Стамбула в Запоріжжя

29 грудня 2015 - 10:35

В. о. голови облдержадміністрації Костянтин Бриль взяв участь в офіційній церемонії відкриття регулярних рейсів авіакомпанії Turkish Airlines.

- Я дуже вдячний турецьким авіалініям за вибір нашого міста для подальшої співпраці. Це перш за все зручно для наших громадян. У майбутньому ми маємо наміри спільними зусиллями розвивати запорізький аеропорт для забезпечення більш якісного пасажиропотоку. Насамперед хочу висловити подяку уряду та Президенту Туреччини за надану ними оцінку діям агресора – Російської Федерації. Після цього наші стосунки стали ще ближчими. Разом ми покажемо всій світовій спільноті, якими мають бути справжні партнерські відносини. Вони будуть засновані на принципах миру, добра та порозуміння, - підкреслив в. о. голови облдержадміністрації Костянтин Бриль.

Так, з 28 грудня 2015 року літаки Turkish Airlines почали здійснювати польоти за маршрутом Стамбул-Запоріжжя-Стамбул чотири рази на тиждень: по понеділках, середах, суботах та неділях. Виліт зі Стамбула до Запоріжжя - о 16:15, рейс у зворотному напрямку - о 19:00. Час перельоту – близько двох годин. Ціни на квиток в обидві сторони – від 139 доларів, з урахуванням всіх аеропортових зборів та податків.

Представники Turkish Airlines запевнили, що новий маршрут стане важливою ланкою в розширенні транспортної системи східних регіонів України та всієї Європи. За останні 20 років представництва авіакомпанії відкрилися в Києві, Одесі, Дніпропетровську, Львові та Херсоні. Відтепер і жителі Запоріжжя та сусідніх регіонів мають можливість найбільш зручно дістатися в будь-яку зі 113 країн світу, користуючись маршрутами Turkish Airlines. Станом на серпень 2015 флот Turkish Airlines складається з 289 пасажирських і 10 вантажних літаків, не рахуючи флот дочірніх компаній.

-  Цей крок засвідчує наше прагнення розширити свою співпрацю з Україною  та інвестувати в економіку східного регіону та всієї країни. З появою ще одного міжнародного напряму компанія Turkish Airlines зміцнює свій імідж кращого європейського авіаперевізника та відкриває нові можливості перед громадянами України, - зазначив старший віце-президент Turkish Airlines з продажів та маркетингу Зія Ташкент.



Управління у справах преси та інформації

Читайте також

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області

Державні нагороди сім’ям полеглих воїнів вручив голова Запорізької обласної державної адміністрації Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Учениці гімназії №93 готові до великої волейбольної битви «Пліч-о-пліч»

386 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби