Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Едуард Гугнін: «Кожна запорізька дитина має отримувати любов та увагу дорослих»

30 грудня 2015 - 14:31

Заступник голови обласної державної адміністрації Едуард Гугнін відвідав КУ «Запорізький дитячий будинок – інтернат» ЗОР. Також, напередодні нового року вихованців закладу привітали з прийдешніми святами голова облради Григорій Самардак та директор Департаменту соціального захисту населення ОДА Ігор Мещан. Під час святкових заходів малеча отримала від посадовців подарунки, необхідні для власних потреб: іграшки, солодощі, памперси, канцелярію та машинку для гоління.

Крім цього, високі гості ознайомилися з роботою закладу: його класами, спортивними та робочими майстернями. А також обладнанням для реабілітації дітей-інвалідів. Під час візиту посадовці окреслили і коло потреб закладу на наступний рік.

- В поточному році владі області разом з колективом закладу вдалося вирішити цілий ряд проблем. Проте частина з них лишилася. Гадаю, що в 2016 ми разом з депутатським корпусом облради об’єднаємо свої зусилля для їх подолання. В першу чергу це стосується встановлення огорожі навколо інтернату. Також заклад сьогодні потребує власного автотранспорту, адже цим дітям дуже потрібні адаптація та соціалізація. Тож маю надію, що вже до літа наступного року ми вирішимо цю проблему спільними зусиллями з обласною радою. Адже кожна запорізька дитина має отримувати любов та увагу дорослих, - підкреслив Заступник голови обласної державної адміністрації Едуард Гугнін

Наразі у молодіжному та дитячому відділеннях КУ «Запорізький дитячий будинок – інтернат» ЗОР проживають 135 вихованців. 68 з них – неповнолітні. Опікуються ними 130 працівників інтернату: педагоги, вихователі та інший персонал. Загалом в 2015 році для потреб цього інтернату з бюджету області було виділено близько 7 мільйонів гривень. Ці кошти були використані на оплату енергоносіїв, медикаменти та утримання інтернату.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 785-го дня війни

«Прозорість та підзвітність»: проаналізовано тендери на понад 230 млн грн

Молодіжний центр “People.UA” відкрився у Запорізькій області

Запорізька область буде забезпечена хлібом: в регіоні триває посівна

«Хто подає, той виграє»: завершується відбірковий етап з волейболу серед дівчат

Професійні психологи навчали молодь Запоріжжя дбати про ментальне здоров’я

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 235 разів били по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 784-го дня війни

Продовжуємо підтримку наших оборонців – захисникам передали необхідну техніку

Отримав важке поранення, але планує повернутися на передову – історія військовослужбовця Сергія Лаврика

60 років вірності українському кіно: кінотеатр ім. Довженка відзначив ювілей