Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Чергові вибори членів громадської ради

Звітньо виборчі збори Громадської ради 31.05.2016 року

5 квітня 2016 - 13:38

До уваги представників інститутів громадянського суспільства!

На виконання п. 8. Типового положення про громадську раду при міністерстві, іншому центральному органі виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласній, Київській та Севастопольській міській, районній, районній у мм. Києві та Севастополі державній адміністрації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996 (із змінами), ініціативна група із підготовки та проведення звітно-виборчих зборів Громадської ради при Запорізькій обласній державній адміністрації (далі – ініціативна група), повідомляє про таке.

Звітно-виборчі збори Громадської ради при Запорізькій облдержадміністрації відбудуться 31 травня 2016 року о 10.00. Про місце проведення зборів буде повідомлено додатково.

Для участі у звітно-виборчих зборах Громадської ради при облдержадміністрації ініціативній групі подається заява, підписана уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства (далі – ІГС). У заяві обов'язково зазначаються контактні телефони та електронна адреса представника ІГС. Від кожного ІГС подається лише одна кандидатура.

До заяви додаються наступні документи, засвідчені керівником організації та печаткою (у разі наявності):

•  рішення, прийняте у порядку, встановленому установчими документами інституту громадянського суспільства, про делегування для участі в установчих зборах представника, який одночасно є кандидатом на обрання до складу громадської ради ;
•  біографічна довідка делегованого представника ІГС (не більше 1 сторінки формату А 4) ;
•  копія виписки з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій, витяг із статуту (положення) інституту
громадянського суспільства щодо цілей і завдань його діяльності, керівних органів, засвідчені в установленому порядку;
•  інформація про отримання інститутом громадянського суспільства як володільцем бази персональних даних його членів згоди делегованого ним представника на обробку його персональних даних та копія цієї згоди;
•  інформація про діяльність інституту громадянського суспільства протягом року до дня подання заяви (не більше двох сторінок формату А4) •  відомості про місцезнаходження та адресу електронної пошти інституту громадянського суспільства, номер контактного телефону.

Обов'язково подаються електронні версії всіх документів.

Заявки для участі у звітно-виборчих зборах Громадської ради при облдержадміністрації приймаються ініціативною групою за адресою: 69107, м .Запоріжжя, пр. Соборний 164, каб. 668 (управління з питань внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю облдержадміністрації). Заявки приймаються з понеділка по четвер з 08.30 до 12.00 та з 13.00 до 16.45, у п'ятницю – з 08.30 до 12.00 та з 13.00 до 15.45. Також заявки приймаються поштою, дата подачі документів визначається за поштовим штемпелем відправлення. Прийом заявок розпочинається 05.04.2016 та припиняється 29.04.2016 о 15.45, у вихідні та святкові дні прийом заявок не ведеться.

Особи, які відповідальні у ініціативній групі за прийом заявок від інститутів громадянського суспільства, – Зубченко Олександр Сергійович – голова групи, голова обласної громадської організації «Південноукраїнський гуманітарний альянс», тел. (061) 224-62-23, Балик Галина Миколаївна – секретар робочої групи, головний спеціаліст управління з питань внутрішньої політики та зв ' язків з громадськістю облдержадміністрації, тел. (061) 239-03-50, електронні адреси для листування uvp@ukrpost.ua , uvp.zoda@gmail.com , zubchenko2016@online.ua.

Ініціативна група із підготовки

звітно-виборчих зборів

Громадської ради при облдержадміністрації

Читайте також

У Запоріжжі колишні військовослужбовці та їх сім'ї зможуть пройти реабілітацію

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 256 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 791-го дня війни

Світло культури в темряві війни: у Запоріжжі відбувся фестиваль фільмів національно-культурних товариств

США схвалили пакет військової допомоги: Україна отримає нове озброєння та посилить свою обороноздатність

Як в Запоріжжі оформити догляд за людиною похилого віку чи з інвалідністю?

Компас вкаже напрямок: в Запоріжжі школярі навчаються спортивного орієнтування

Освітній сервіс єДокумент в «Дії»: запитання та відповіді

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 428 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 790-го дня війни