Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Обмін досвідом роботи – запорука успіху

28 квітня 2007 - 14:47

27 квітня 2007 року у Пологівському районі відбулася нарада-семінар за участю заступників голів, керівників апаратів райдержадміністрацій. Провів семінар-нараду керівник апарату облдержадміністрації Роман Дригинич.

Основну увагу учасники наради-семінару приділили обговоренню питання щодо здійснення органами місцевого самоврядування делегованих повноважень органів виконавчої влади. Зокрема, детально розглянуто порядок проведення комплексних перевірок діяльності виконавчих органів сільських та селищних рад, організацію контрольної діяльності райдержадміністрацій, забезпечення вимог законодавства щодо розгляду звернень громадян.

Так, заступник голови, керівник апарату Пологівської райдержадміністрації Ірина Півень поінформувала колег про особливості організації контролю за здійсненням органами місцевого самоврядування делегованих повноважень органів виконавчої влади в Пологівському районі. Аналіз проблем та досягнень, досвід роботи на конкретних прикладах – усе це викликало живий діалог учасників наради.

Виступи учасників наради також були присвячені напрацюванням у галузях освіти, медицини та соціального захисту дітей і молоді. Адже, як зазначив у своєму слові заступник голови, керівник апарату Гуляйпільської райдержадміністрації Олександр Попович: «Основне завдання районної влади – зберегти мережу сільських шкіл та ФАПів, бо, як показує практика, без цих соціально важливих закладів села занепадають, або й зовсім зникають».

У роботі наради-семінару також взяли участь начальник управління державної служби Головного управління державної служби України в Запорізькій області Ольга Журба та начальники відділів апарату облдержадміністрації, які висвітили актуальні питання в юридичній та кадровій діяльності райдержадміністрацій.

Закриваючи нараду-семінар, керівник апарату облдержадміністрації Роман Дригинич висловив тверде переконання, що «саме під час таких заходів, коли колеги з усіх райдержадміністрацій області мають змогу поспілкуватися та обмінятися досвідом, формується «відчуття ліктя». І саме це відчуття є запорукою злагодженої роботи всієї ланки органів виконавчої влади Запорізької області у вирішення поставлених завдань».

 

Управління інформації та зв'язків з громадськістю

Читайте також

Транспортну компанію, яка працює без дозвільних документів, виявив територіальний відділ «Укртрансбезеки»

Відстрочка для звільнених строковиків та бронювання працівників: представники ТЦК про зміни в законодавстві

«Запорізькі їжаки» мчать до перемоги

Навчання в змішаному форматі: діти радіють зустрічі з однокласниками та вчителями

У Запоріжжі колишні військовослужбовці та їх сім'ї зможуть пройти реабілітацію

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 256 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 791-го дня війни

Про пенсії ветеранів-чорнобильців говорили під час круглого столу

Світло культури в темряві війни: у Запоріжжі відбувся фестиваль фільмів національно-культурних товариств

США схвалили пакет військової допомоги: Україна отримає нове озброєння та посилить свою обороноздатність

Як в Запоріжжі оформити догляд за людиною похилого віку чи з інвалідністю?