Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запоріжці вшанували пам'ять загиблих земляків - героїв АТО

25 травня 2016 - 12:16

У Запоріжжі на честь загиблих воїнів - учасників антитерористичної операції на Сході країни  продовжують відкривати пам’ятні дошки.

Так,  у Комунарському районі міста пам’ятні знаки відкрили на будівлях загальноосвітніх шкіл №84, 23, 7 та Центру молоді та школярів.

На меморіальних заходах з нагоди вшанування пам’яті солдатів 93-ї окремої механізованої бригади Артура Перова, Романа Кравцова, молодшого сержанта 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади Сергія Мар’єнка та молодшого сержанта 79-ї окремої аеромобільної бригади Євгена Трофимова зібралися представники місцевої влади, керівництво обласного військкомату, жителі міста, шкільна молодь, волонтери.

Вчителі загиблих героїв згадали про юні роки, які майбутні воїни провели в стінах навчальних закладів, висловили слова вдячності і співчуття батькам і рідним військовослужбовців.

Заступник обласного військового комісара по роботі з особовим складом полковник Михайло Логвінов розповів про мужність і героїзм воїнів-запоріжців, які одними з перших пішли боронити рідну землю від навали російських військ на сході України. Вони виконали свій військовий обов’язок, заплативши за мир і спокій у рідному місті занадто дорогою ціною – своїм життям. Кожен з нас повинен пам’ятати це і бути вдячними нашим героям довіку, наголосив офіцер.

Також полковник Михайло Логвінов вручив дружині загиблого героя-воїна АТО Романа Кравцова Галині почесну грамоту за активну громадську діяльність та безкорисну справу щодо підвищення обороноздатності держави, боєготовності армії, масштабне постачання матеріально-технічних засобів військовим підрозділам.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Диспетчерський центр «Укренерго» застосував графік аварійних відключень до кінця сьогоднішнього дня у Запорізькій області

Труднощі з оформленням пенсії та відновленням житла: Зінаїда Бойко відповіла за запити мешканців регіону

З 30 березня відкриється двосторонній проїзд через «новий» міст у Запоріжжі – раніше він був одностороннім

Фортифікації на Запорізькому напрямку будуються в три зміни: Іван Федоров в етері телемарафону «Єдині новини»

СБУ встановила особи ще 7 колаборантів з окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі

Центри для навчання та соціалізації школярів відкрили у двох громадах Запорізького району

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

386 ударів по 9 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ