Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Території долучаються до співфінансування заходів разом з обласним бюджетом

31 травня 2016 - 15:49

Території долучаються до співфінансування заходів разом з обласним бюджетом

На черговій сесії обласної ради внесено зміни і доповнення до обласного бюджету на 2016 рік, які пов’язані з виділенням з 22-х місцевих бюджетів субвенцій обласному бюджету на співфінансування заходів у обсязі 24 517,020 тис. грн.

Так, Управлінню капітального будівництва ОДА на співфінансування будівництва та реконструкції об’єктів виділено 8 988,059 тис. грн.; на завершення робіт по капітальному ремонту та реконструкції доріг комунальної власності міста Запоріжжя - 6 230,491 тис. грн..

На співфінансування капітального ремонту водоводу у Василівському районі  188,470 тис. грн. спрямовано Департаменту житлово-комунального господарства та будівництва ЗОДА.

Для виготовлення проектно-кошторисної документації капітального ремонту даху Василівського професійного ліцею 60 тис. грн. спрямовано Департаменту освіти і науки ОДА; а також на закупівлю шкільних автобусів для перевезення дітей, що проживають у сільській місцевості, на засадах співфінансування – 50 % - за рахунок залишків освітньої субвенції з обласного бюджету – 9 050 тис. грн. та 50 % - за рахунок коштів місцевих бюджетів – 9 050 тис. грн.

Таким чином на закупівлю шкільних автобусів спрямовано 18 100 тис. грн.

Крім того, вільний залишок коштів загального фонду обласного бюджету в обсязі 2 565 тис. грн. спрямовано на виконання заходів Програми розвитку рекреаційно-курортного комплексу та туризму в Запорізькій області на 2016-2020 роки,  у т.ч.:  Департаменту культури, туризму, національностей та релігій ЗОДА - 565 тис. грн. (на формування ринку попиту на внутрішній продукт – 280 тис. грн; на формування і просування місцевих брендів «Запоріжжя туристичне» та «Запоріжжя курортне» та їх активізацію через Інтернет - 185 тис. грн.; на організацію різноманітних виставок - 65 тис. грн.; на забезпечення організації та проведення літніх курортно-туристичних та оздоровчих кампаній – 35 тис. грн.); для надання субвенції державному бюджету на виконання програм соціально-економічного та культурного розвитку регіонів – 2 000 тис. грн. (на коригування проектно-кошторисної документації та виконання робіт з добудови ІІ черги історико-культурного комплексу „Запорозька січ” – 1 200 тис. грн.; на розробку проектно-кошторисної документації та встановлення автономної системи опалення в об’єктах Національного заповідника «Хортиця» - 800 тис. грн.).

У зв’язку із зверненням обласної ради виділено 5 000 тис. грн. на стабілізацію фінансово-економічного стану КП «Водоканал» у рамках Регіональної цільової програми «Питна вода Запорізької області» на 2012-2020 роки.  Відповідно зменшено видатки на виконання заходів Програми покращення стану автомобільних доріг загального користування місцевого значення Запорізької області на 2016 рік, з поновленням цієї суми при внесенні змін до обласного бюджету за підсумками першого півріччя.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 785-го дня війни

«Прозорість та підзвітність»: проаналізовано тендери на понад 230 млн грн

Молодіжний центр “People.UA” відкрився у Запорізькій області

Запорізька область буде забезпечена хлібом: в регіоні триває посівна

«Хто подає, той виграє»: завершується відбірковий етап з волейболу серед дівчат

Професійні психологи навчали молодь Запоріжжя дбати про ментальне здоров’я

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 235 разів били по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 784-го дня війни

Продовжуємо підтримку наших оборонців – захисникам передали необхідну техніку

Отримав важке поранення, але планує повернутися на передову – історія військовослужбовця Сергія Лаврика

60 років вірності українському кіно: кінотеатр ім. Довженка відзначив ювілей