Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

В Запоріжжі стартує масштабне спортивне свято

30 червня 2016 - 16:38

В Запоріжжі стартує масштабне спортивне свято

З 1 по 3 липня Запорізька область приймає учасників Кубку України з пляжного волейболу серед чоловічих та жіночих команд. Змагання проводяться під патронатом голови облдержадміністрації Костянтина Бриля. Урочисте відкриття заходу відбудеться 1 липня о 15:00 на Центральному пляжі обласного центру.

За словами організаторів, у змаганнях візьмуть участь 160 волейболістів, з яких 42 чоловічі та 28 жіночих команд з різних областей України – Запорізької, Київської, Сумської, Дніпропетровської, Харківської, Рівненської, Миколаївської, Одеської, Хмельницької, Чернівецької, Кіровоградської, Луганської, Донецької, Черкаської, Херсонської, Львівської, Закарпатської, а також з Республіки Молдова. Це офіційних старт ігор, на якому спортсмени зможуть здобути необхідні рейтингові очки, за результатами якого переможці матимуть змогу отримати почесні спортивні звання.

Також в рамках заходу планується проведення «Ярмарки Спорту», основна мета якої - пропагування здорового способу життя, залучення дітей до спорту. Це вже традиційне свято для запоріжців, під час якого відбудеться знайомство мешканців міста та області з традиційними та новими видами спорту, з тренерським складом спортивних клубів, пройдуть пізнавально-спортивні та розважально-заохочувальні заходи. Серед локацій планується професійний килим для боротьби, боксерський професійний ринг, зона воркауту, зона альфа-гравіті, зона стрілецьких видів спорту та зона веслування, на яких будуть представлені видовищні змагання від професійних спортивних клубів та дитячо-юнацьких спортивних шкіл. У заході візьмуть участь спортивні школи та клуби, секції та колективи, які презентують майстерність у своєму виді спорту, познайомлять з тренерським складом, своїми вихованцями та поділяться своїми досягненнями та перемогами.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області

Державні нагороди сім’ям полеглих воїнів вручив голова Запорізької обласної державної адміністрації Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Учениці гімназії №93 готові до великої волейбольної битви «Пліч-о-пліч»

386 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 762-го дня війни

Обласна влада опрацьовує оптимальний механізм проїзду між правим і лівим берегами Запоріжжя