Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Дорожні роботи тривають у посиленому темпі і по всій території області

22 липня 2016 - 14:26

Дорожні роботи тривають у  посиленому темпі і по всій території області

Завдяки безперервній та якісній роботі підрядних організацій на  дорогах області ліквідовано 269 836 квадратних метрів пошкодженого покриття, в т.ч. на дорогах державного значення – 169 431 кв. м,  на дорогах місцевого значення – 100 405 кв. м. Про це повідомили в Службі автомобільних доріг у Запорізькій області.

Лише за цей тиждень ліквідовано 24 124  кв. м ямковості, в т.ч. на дорогах державного значення – 7 459 кв. м,  на дорогах місцевого значення – 16 665 кв. м. Роботи тривають по всій території Запорізької області.

Роботи з відновлення дорожнього покриття виконували в середньому 24 бригади філій ДП «Запорізький облавтодор». Гарячу асфальтобетонну суміш для виконання ремонтних робіт постачали  Запорізький, Василівський, Мелітопольський, Бердянський та Куйбишевський  асфальтобетонні заводи.

  Крім філій ДП «Запорізький облавтодор» до виконання робіт з ліквідації ямковості залучено ще три підрядні підприємства: ТОВ «Юк-Інвест» м. Київ, ТОВ «ТБД» м. Дніпропетровськ та ТОВ «Ремшляхбуд» м. Запоріжжя, які виконують роботи струменевим методом. Загалом на цьому тижні роботи з ліквідації ямковості струменевим методом  виконували за допомогою 10-ти струменевих машин типу: «УЯР-01»; «SHAFER»; «TURBO-5000»; «УДВ-2000» та «SAVALCO».

Крім цього, дорожники області також виконували роботи по заміні та встановленню 42 дорожніх знаків та 27 напрямних (сигнальних) стовпчиків, оновлення горизонтальної дорожньої розмітки на автодорозі М-18 Харків-Сімферополь-Алушта-Ялта – 1 164 кв. м та поновлення осьової горизонтальної розмітки загальною протяжністю 28 км. Тривають роботи з фарбування металевого бар'єрного огородження на дорогах державного значення. Завершено роботи з нанесення горизонтальної дорожньої розмітки та покосу трав на автодорозі Н-08 Бориспіль-Дніпропетровськ-Запоріжжя.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

386 ударів по 9 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області