Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Найкращі водії змагалися у майстерності

21 жовтня 2016 - 15:11

На території автодрому Запорізького державного обласного навчально-курсового комбінату відбувся конкурс водійської майстерності, присвячений Дню автомобіліста і дорожника. Конкурс започатковано і організовано обласною державною адміністрацією, Запорізьким відділенням всеукраїнської громадської організації «Комітет транспортної безпеки», Запорізьким обласним автоучкомбінатом, Запорізькою міською організацією роботодавців на автомобільному транспорті,  обласним комітетом профспілок працівників автомобільного транспорту і дорожнього господарства. Цього року водії змагаються у професійній майстерності четвертий раз.

Основне завдання конкурсу – перевірка майстерності, сприяння  професійному зростанню водіїв , і як наслідок - підвищення безпеки та якості перевезень пасажирів.

У конкурсі взяли участь водії автопідприємств громадського транспорту. Учасники в три етапи продемонстрували практичні навички керування автомобілем у спеціальних вправах на час, а також рівень знань правил дорожнього руху, навичок надання першої медичної допомоги.

За підсумками змагань переможцем визнано водія ТОВ «Запоріжградтранс» Костянтина Калачева, ІІ місце посів водій ТОВ «Правекстар» Олександр Мальчук, ІІІ місце виборов водій ТОВ «Запорізькі автомобільні лінії» Андрій Грачов. Також за участь у конкурсі нагороджені дипломами водій ТОВ «Альянс-Авто» Сергій Вовк, водій ТОВ «Приміські сполучення» Володимир Цинкуш та водій ТОВ «Спрінт-Авто» Костянтин Зайцев.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також