Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Євген Червоненко: „На знання та вміння буде величезний попит”

30 серпня 2007 - 15:54

„У поті чола трудитися на ниві науки, здобувати нові знання, зберігати та збагачувати спадщину університету”, – такі обіцянки студентської присяги першокурсника звучали сьогодні біля центрального корпусу Запорізького національного технічного університету, де відбувалися урочистості до Дня знань.

Привітати з початком навчального року один з провідних вузів області прийшли голова Запорізької облдержадміністрації Євген Червоненко, заступник голови ОДА Микола Фролов, Запорізький міський голова Євген Карташов.

Разом з іншими промовцями голова ОДА поздоровив вчорашніх школярів з їх першою життєвою перемогою – вступом до вищого навчального закладу та побажав їм успіхів у навчанні:

- Наша область за підсумками першого півріччя поточного року посіла перше місце серед регіонів України за показниками росту реального сектору економіки. Це гарна новина для кожного студента, адже на знання та вміння, що ви здобудете в стінах вузу, буде величезний попит з боку запорізьких підприємств, які зараз стрімко розвиваються. Закликаю вас повною мірою користуватися можливостями свободи та вільного вибору, які створені сьогодні в нашій країні. Вивчайте та вдосконалюйте знання мов – української, російської, англійської. Впевнений, що ці знання допоможуть вам стати володарями світу, - звернувся до першокурсників Євген Червоненко.

На завершення урочистостей за вузівською традицією ректор ЗНТУ Сергій Бєліков вручив першокурсникам Наталі Кукурудзяк та Глібу Шалі збільшену копію студентського квитка та ключі від славнозвісної „машинки”. А до пам ' ятника студентам, викладачам та співробітникам вузу, загиблим у роки Великої Вітчизняної війни, лягли живі квіти від нового покоління студентів.

 

Управління інформації та зв'язків з громадськістю

Читайте також

Запоріжжя долучається до загальнонаціонального проєкту з підтримки сімейного патронату

СБУ викрила прихильника рашизму, який агітував за відновлення урср

Впродовж доби окупанти 310 разів били по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 782-го дня війни

Ветерани та члени їх сімей можуть отримати 400 тисяч гривень на відкриття бізнесу

Як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії

За матеріалами СБУ заочну підозру отримала колаборантка, яка «здавала» загарбникам українців-противників окупації на Запоріжжі

Офісні приміщення у Запоріжжі на приватизаційному аукціоні. Електронні торги – 25 квітня 2024 року

Платформа допомоги врятованим – урядовий сервіс для підтримки постраждалих внаслідок війни

«Я мрію повернутися в рідний, вільний український Бердянськ!» – історія 19-річного юнака

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 400 разів били по Запорізькій області