Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Морпіхи й артилеристи зустріли Різдво з веселими колядками та щедрим столом

10 січня 2017 - 10:16

Напередодні Різдва у солдатів Збройних Сил України, які базуються в Більмацькому та Пологівському районах, побували представники обласної влади і творчі колективи.

Різдвяний вертеп Пологівського професійного ліцею завітав до воїнів 36-ї окремої бригади морської піхоти. До них приєдналися керівник обласного центру допомоги учасникам АТО Олексій Сквордяков та начальник управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації Олександр Зубченко. Посадовець передав привітання від керівника області Костянтина Бриля, побажав  здоров’я, сил та наснаги в ім’я України.

Для цієї частини рішенням Ради оборони області виділено додаткові кошти на реконструкцію приміщення, де перебувають військові. Вже обладнано кухню та їдальню, дві житлові кімнати, велику душову і сауну, встановлено пічки та складено груби.

 Більшість особового складу несуть службу на передньому краї. Незважаючи на це, казарму бійці будують якісно та відповідально, для себе та своїх бойових товаришів. Підтримка обласної та районної влади дозволить завершити роботи в найкоротші терміни та створити гідні умови для несення служби і проходження ротацій.

Незабутнє свято з веселими колядками та героями гоголівських оповідань відбулося для воїнів 27-ї та 40-ї окремих артилерійських бригад у Більмацькому будинку культури. Олександр Зубченко передав механікам набори ключів для ремонту техніки, а для музею військової частини подарував фотоальбом «Хоробрі серця неможливо зупинити», де увічнено пам’ять запорізьких воїнів-артилеристів. З теплими словами до «богів війни» звернулися голова Більмацької районної ради Юлія Симоненко, заступник голови райдержадміністрації Людмила Рябовол, Чернігівський селищний голова Віталій Манич.

Наших захисників на Святвечір очікував багатий стіл, почесне місце на якому зайняли олів’є та крабовий салат, з любов’ю приготовлені співробітницями управління внутрішньої політики облдержадміністрації Марією Горідько, Тетяною Поповою, Галиною Балик, Маргаритою Ніконовою, Альоною Озеровою та Яною Білик.

Запорізькі гості разом із волонтером Альоною Бузало також  побували у родинах учасників антитерористичної операції,  яких привітали з новорічними та різдвяними святами та вручили дітям солодкі подарунки.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Обласна влада не залишає людей наодинці з бідою: як допомагають переселенцям та постраждалим внаслідок війни

«Показник значно кращий, порівняно з минулим роком»: представник ТЦК та соціальної підтримки про приписну кампанію 2024 року

Іван Федоров – про фортифікації та укриття

Товариство Червоного Хреста України відзначило 106 років із дня заснування

СБУ повідомила про підозру ще 12 колаборантам, які працюють в окупаційному «мвс рф» на Запоріжжі

Іван Федоров зустрівся з представниками Всесвітньої організації охорони здоров’я – обговорили медичні потреби регіону

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 442 рази били по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 785-го дня війни

«Прозорість та підзвітність»: проаналізовано тендери на понад 230 млн грн

Молодіжний центр “People.UA” відкрився у Запорізькій області

Запорізька область буде забезпечена хлібом: в регіоні триває посівна