Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Костянтин Бриль представив нового начальника ГУ Держпродспоживслужби в Запорізькій області

10 січня 2017 - 16:46

Згідно з наказом голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів від 10 січня керівником запорізького управління  призначено Віктора Шершнєва.

Нині ця служба об’єднує функції Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарії, Управління фітосанітарної безпеки, Управління контролю у сфері насінництва і розсадництва, Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства, Управління захисту споживачів та сектору контролю за регульованими цінами.

Як зазначив Костянтин Бриль, на території Запорізької області Держпродспоживслужба насамперед має поєднати в собі надання якісних послуг, спрямованих на благо громадян.

- У процесі реорганізації державних органів влади нерідко виникають проблеми, адже зникають старі та перевірені часом структури. Тож нові служби мають довести свою відповідність потребам сучасності. Сьогодні нам потрібна злагоджена та ефективна робота, яка буде спрямована на дотримання букви закону та застосування антикорупційного законодавства. Віктор Шершнєв уже знайомий запоріжцям за напрямком ветеринарії, тож  упевнений - цей орган буде працювати на благо наших громадян і люди дізнаються про вас за якістю роботи, - зазначив голова облдержадміністрації Костянтин Бриль.

Особливо очільник регіону наголосив на важливості співпраці влади з Держпродспоживслужбою. Адже їх об’єднує одна мета -  захист прав та якісне життя кожного запоріжця.

Новопризначений начальник ГУ Держпродспоживслужби в Запорізькій області також відзначив важливість консолідації зусиль із владою.

- Ми маємо працювати як єдиний механізм, аби в кожному куточку області люди отримували методичну, юридичну та іншу професійну допомогу фахівців. Усі мають бачити, що Держпродспоживслужба стоїть на захисті прав наших споживачів, - зазначив начальник ГУ Держпродспоживслужби в Запорізькій області Віктор Шершнєв.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 785-го дня війни

«Прозорість та підзвітність»: проаналізовано тендери на понад 230 млн грн

Молодіжний центр “People.UA” відкрився у Запорізькій області

Запорізька область буде забезпечена хлібом: в регіоні триває посівна

«Хто подає, той виграє»: завершується відбірковий етап з волейболу серед дівчат

Професійні психологи навчали молодь Запоріжжя дбати про ментальне здоров’я

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 235 разів били по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 784-го дня війни

Продовжуємо підтримку наших оборонців – захисникам передали необхідну техніку

Отримав важке поранення, але планує повернутися на передову – історія військовослужбовця Сергія Лаврика

60 років вірності українському кіно: кінотеатр ім. Довженка відзначив ювілей